Schommel mee op de Elmato Air Plate

Schommel mee op de Elmato Air Plate

Schommel mee op de Elmato Air Plate. We hebben Moon gevraagd de Elmato Air plate uit te proberen en dit is wat ze ervan vindt

Knaagdieren hebben uitdaging nodig om verveling in het verblijf te voorkomen. Met de Houten Air Plate bent u ervan verzeker dat uw kleine knager lange tijd kan spelen en de uitdaging krijgt die hij nodig heeft. Vooral Muisjes en Gerbils zullen heel veel plezier beleven aan deze houten hang plaat!

De Houten Air plate is een rond plateau dat kan worden opgehangen in het verblijf. Voor veel mensen een totaal nieuw fenomeen :) Daarom laten we graag zien wat onze Moon van dit nieuwe speelgoed vindt.

Elmato houten are plate

Het Air plate plataue kan bevestigd worden met het bijgeleverde ophangsysteem. Het plateau is gemaakt van onbehandeld natuurhout. Je kunt goed voelen dat het plateau van zeer goede kwaliteit hout is en ook echt natuurlijk met de schors nog aan de buitenzijde. Heel mooi!

We hebben het plataue in het verblijf van Moon opgehangen. Ze vond het heel interessant en klom meteen het platau al op. De dagen die volgden was Moon dagelijks te zien op het plateau. De ene keer zat ze er rustig op en de andere keer klom ze er steeds op om er aan de andere kant weer vanaf te gaan.

De Elmato Houten Air Plate heeft een doorsnede van 16 cm. Dat lijkt niet groot, maar zoals je kunt zien is het ruim genoeg :)

Elmato air plate plateau

We hebben Moon ook regelmatig gevoerd d.m.v. het plateau of af en toe wat lekkers erop gelegd. Je kunt merken dat ze zichtbaar geniet van de uitdaging om het lekkers van het plataue te eten.

Het prettige is ook dat het plateau stabiel is. De dieren kunnen er dus ook rustig op zitten zonder dat ze alle kanten op wiebelen. Daarnaast bieden de stevige kettingen goede stevigheid en zijn ze knaagvast waardoor het een langere levensduur heeft.

Moon is in ieder geval blij met haar nieuwe plateau!
Het plateau is leuk voor Hamsters, maar ook andere knaagdieren zoals Gerbils, Muisjes of Ratjes.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »