Ruski de Dwerghamster & de Elmato Boomstamtunnel

Ruski de Dwerghamster & de Elmato Boomstamtunnel

Zo af en toe hebben ook wij goed advies nodig van een expert en wie kan er dan een beter advies geven als niet een knager zelf?! We vroegen het daarom aan "Ruski" de Dwerghamster!

Wie is Ruski? Ik ben Ruski!

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Ruski en ik ben een Russische Dwerghamster. Ik ben best bijzonder want ik ben niet zo maar een Russische Dwerghamster, maar een Mandarijn Merle. Ja dat is pas een mond vol. Het komt er eigenlijk op neer dat ik blond ben. Verder kan ik je vertellen dat ik een jongetje ben en bruine ogen heb. Mijn verjaardag vier ik op op 6 augustus en mijn sterrenbeeld is leeuw. Je zult me vast vaker voorbij zien komen, want ik mag vaker leuke spulletjes uitproberen voor DRD Knaagdierwinkel!

Ik v/s de boomstamtunnel

Ze hebben mij gevraagd om de boomstamtunnel van Elmato uit te proberen. Dat doe ik natuurlijk graag! Ik ben zelf dol op holletjes en tunnels. Ik weet eigenlijk ook niet zo goed waar dat vandaan komt... misschien van mijn ouders? Zij vonden holletjes ook heel fijn. Ik weet nog dat mijn moeder een nestje in een boomstam heeft gemaakt voor mij en mijn broetjes en zusjes. Maar ik dwaal af, de boomstamtunnel van Elmato.

Opvallend

Elmato boomstamtunnel 16 cmHet eerste wat me opvalt aan de boomstamtunnel is dat deze een gat in het midden heeft. Dat is best wel leuk, want zo kan ik even naar buiten spieken als ik erin zit. De boomstam is best zwaar, volgens mij komt dat doordat de kwaliteit dan goed is. Ik kan er makkelijk doorheen kruipen wat heel leuk is! Als ik mijn best doe kan ik de boomstamtunnel zelfs een stukje rollen :)

Ruski: "Niet te groot, niet te klein"

De maten van de Elmato Boomstamtunnel zijn precies goed voor mij. Niet te groot en niet te klein. Ik heb ook geleerd dat als een gaatje te klein is, ik deze gewoon groter kan knagen. De boosmtamtunnel is ongeveer 16 cm lang.

Ruski: "Ik vind m grappig"

Wat ik echt super leuk vind is de buitenkant van de boosmtamtunnel. Deze bladert namelijk een beetje af. Nou wat een lol om dat er verder af te trekken zeg. Ik heb geen idee of dat de bedoeling is, maar het is super leuk om te doen!

Ruski: Ik heb een leuk spelletje bedacht"

Ik heb nu ook een leuk spelletje bedacht. Ik ren om de boomstam heen en dan schiet ik via de ene kant erin en via de andere kant er weer uit. Als ik moe wordt ga ik in het midden van de boomstam liggen en kijk ik via het gat in het midden naar buiten.
ruski dwerghamster elmato boomstamtunnel

Ruski: "Alles wat ik uitprobeer mag ik houden... en daar ben ik nu wel heel blij mee!"


BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »