Rat helpt man aan gratis maaltijd

  • Geplaatst op
  • Door Nu.nl
  • 0
Rat helpt man aan gratis maaltijd

Een man uit Groot-Brittannië heeft zijn rat losgelaten in een eetgelegenheid, om zo zijn maaltijd gratis te krijgen.Dat schrijft Daily Mail maandag.

De 28-jarige Christopher Baker ging op Valentijnsdag een hapje eten. Nadat hij de rekening van omgerekend ongeveer tien euro had betaald, liet hij stiekem een rat los die hij in zijn zak had meegenomen.

Baker eiste vervolgens met succes zijn geld terug. Het restaurant schakelde daarna echter de ongediertebestrijding in. Deze stelde vast dat het om een tamme huisrat ging, waarvan niet lang daarvoor de vacht nog was geknipt.

Op bewakingsbeelden die zijn vrijgegeven is ook duidelijk te zien dat Baker het dier opzettelijk loslaat en vervolgens stampij schopt.

Fraude

Baker heeft nu een strafblad wegens fraude, meldt de nieuwssite. Ook moet hij zijn diner alsnog betalen, met daar bovenop een boete van omgerekend ruim tachtig euro.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »