Product Video van Trixie Looprad 28 cm

Product Video van Trixie Looprad 28 cm

Hamsters zijn dol op rennen! Een looprad is dus zeker een aanrader, maar welke kies je voor je hamster? Om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij een product video gemaakt van een van de loopradjes. Deze keer hebben we het Trixie Looprad 28 cm in het zonnetje gezet.

HAMSTER V/S LOOPRAD

Het is zeer belangrijk dat een looprad groot genoeg is voor een hamster. Je bent als snel geneigd om naar het algemene formaat te kijken, maar het gaat om het loopvlak ;) Een hamster moet namelijk gestrekt en rechte rug kunnen rennen. Zodra het ruggetje een kromming vertoond dan is het looprad waarschijnlijk te klein voor de hamster.

LOOPRAD 28 CM GESCHIKT VOOR GOUDHAMSTER

Het 28 cm looprad is zeer goed geschikt voor Syrische Hamsters (Goudhamster). Het diertje kan met een rechte rug in het looprad rennen. Zelfs voor de wat groter gefokte dieren is het geen probleem.

LOOPRAD EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN

Het looprad is van kunststof en daardoor eenvoudig schoon te maken. Let er altijd wel op dat je het draaimechanisme niet afspoelt. Hierdoor kan het loopradje stroever gaan lopen. Gelukkig kun je dat oplossen door er een druppeltje olie tussen te doen.

OP DE GROND OF AAN DE TRALIES

Het looprad kan op de grond gezet worden door middel van een metalen standaard, maar het looprad kan ook aan de tralies gehangen worden. De meest stabiele positie is echte rop de standaard. Aan de tralies kan het looprad meer lawaai gaan maken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »