Plospan Houtvezel bij DRD Knaagdierwinkel

Plospan Houtvezel bij DRD Knaagdierwinkelplospan houtvezel zaagsel 64 literJe kunt weer een nieuw artikel terugvinden in onze digitale schappen en dat is de Plospan houtvezel. Op veler verzoek hebben we deze bodembedekker toegevoegd aan ons assortiment.
Plospan is een zeer bekende bodembedekker bij liefhebbers en grote houders zoals knaagdier fokkers en opvangcentrums.

Houtvezel heeft een slecht imago. Het staat bekend om het stoffige karakter wat  niet goed is voor de gevoelige luchtwegen van kleine knaagdieren. Dat klopt ook helemaal. Wij adviseren daarom altijd om de bodembedekker in het verblijf te doen, goed schudden of beter gezegd husselen met de hand erdoorheen en pas na 10 minuten de dieren in het verblijf plaatsen.

Plospan is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwaardiging van houtpoducten waronder houtvezels. De techniek die hierbij wordt gebruikt zorgt ervoor dat de houtvezel gefilterd wordt en daardoor het meeste stof eruit wordt gehaald.

Op dit moment is de 64 liter variant verkrijgbaar bij ons, dat is c.a. 4 kg in een handzame verpakking.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »