Ook knaagdieren kunnen wormen krijgen

Ook knaagdieren kunnen wormen krijgen

Net als honden en katten kunnen ook knaagdieren, konijnen en vogels besmet zijn met wormen. In de ontlasting van deze kleine dieren is het moeilijk met het blote oog te zien of het dier besmet is.Symptomen die wel wijzen op een wormbesmetting zijn : vermagering, doffe vacht/slecht verenpakof een slechte conditie. Er zijn verschillende manieren om knaagdieren, konijnen en vogels te
ontwormen.

ANTI PARASIET 10, 25 of 150

Een druppel die in de nek moet worden aangebracht met behulp van een pipet. Hierbij dienen de vacht/veren zoveel mogelijk opzij geduwd te worden en de vloeistof zo veel mogelijk over de ontblote huid verspreid te worden. Let op dat het dier de vloeistof niet op kan nemen. Behandeling kan na 4 weken herhaald worden. Tevens werkt dit product ook tegen mijten en luizen.

Anti parasiet 10 dwerghamster, hamster anti parasiet hamster en gerbil anti parasiet 150 konijn, cavia, fretWORMMIDDEL

Een oplossing voor in het drinkwater. 7,5 ml oplossen in 250ml water, gedurende 24 uur deze oplossing als enig drinkwater geven. Deze behandeling moet na 2 weken herhaald worden. Eventueel badwater verwijderen. Toepassing voor zowel knagers/ konijnen als vogels.

Beaphar wormmiddel knaagdierReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »