Nieuwsbrief Januari 2014

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • 0

Allereerst wensen wij u een Gelukkig Nieuwjaar! DRD Pets Knaagdierwinkel kijkt terug op een prachtig jaar. 2013 stond voor ons in het teken van groei en bloei. Zo hebben we een afhaalpunt kunnen realiseren, de voorraden en het assortiment verder uitgebreid en nog meer betaal- en verzend mogelijkheden toegevoegd voor een optimaal winkelgemak voor onze klanten. We zijn door onze klanten bek...

Allereerst wensen wij u een Gelukkig Nieuwjaar!

DRD Pets Knaagdierwinkel kijkt terug op een prachtig jaar. 2013 stond voor ons
in het teken van groei en bloei. Zo hebben we een afhaalpunt kunnen realiseren, de voorraden en het assortiment verder uitgebreid en nog meer betaal- en verzend mogelijkheden toegevoegd voor een optimaal winkelgemak voor onze klanten.
We zijn door onze klanten bekroond met een 9,1 wat voor ons een goede reden is om op dezelfde voet verder te gaan en onze service zelfs nog verder te verbeteren waar mogelijk. Wij zijn u daarom zeer dankbaar dat u het afgelopen jaar de tijd en moeite heeft genomen om ons van een zeer waardevolle feedback te voorzien, wij hebben hier veel van geleerd!

 

Wij willen u hartelijk bedanken dat u vorig jaar voor ons heeft gekozen!

                    Wij hopen u in 2014 weer van dienst te kunnen zijn!

 

 

 

 

ACTIE HOPE FARMS

Bij aankoop van een zak Rabbit of Cavia Super Trio 3 kg ontvangt u nu gratis heerlijke Knabbel Sticks voor uw Konijn of Cavia.

Uw Knager zal genieten van deze extra traktatie met heerlijke granen, vruchten, en zaden. Ga naar Hope Farms »

 

 

 

SNACKBOX ACTIE!

Alle heerlijke snacks moeten natuurlijk ergens in bewaard worden en wat is dan handiger dan een speciale "Snack Box". Bij aankoop van 5 Versele-Laga Snacks ontvangt u een gratis Limited Edition Snack Box van Versele-Laga. De actie loopt vanaf 16 januari 2014 zolang de voorraad strekt! Ga naar Versele-Laga »

 

Kasper Faunafood

We hebben het assortiment uitgebreid met Kasper Faunafood. Kasper Faunafood is het merk waaronder Arie Blok Diervoeding een breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige voeders voor hobbydieren, gezelschapsdieren en exotische dieren op de markt brengt in binnen- en buitenland. In de afgelopen decennia hebben vele hobbyisten, maar zeker ook de meer beroepsmatige gebruikers zoals dierentuinen, kwekers en fokkers, met voeders van Kasper Faunafood de beste resultaten bereikt met hun dieren. Daarom mogen deze voeders niet ontbreken in ons assortiment! Bekijk ze allemaal »

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »