Nieuwe Booomstam voor kleine knaagdieren

Nieuwe Booomstam voor kleine knaagdieren

Kleine knaagdieren zijn actieve dieren die van uitdaging houden. Daarom zijn wij altijd op zoek naar leuke speeltjes en accessoires. Deze keer hebben we een nieuwe boomstam gevonden voor kleine knaagdieren.

boomstam muis hamster gerbilDe boomstam is gemaakt van Polyesterhars. Dit is zeer hard materiaal wat je kunt vergelijken met heel hard kunststof. Het oppervlak is echter niet glad, maar wat ruw. Hierdoor krijgt de boomstam zijn natuurlijke uitstraling en voelt aan als rots/steen.

De boomstam is door zijn afmeting geschikt voor kleine knaagdieren zoals muizen, dwerghamsters en gerbils. Voor de iets grotere knagers zoals Syrische hamsters is e boomstam helaas iets te klein. Met name de opening in het midden is te klein voor een goudhamster.

De boomstam heeft een doorsnee van c.a.a 7 cm. Dit is ruim voldoende voor een muis, dwerghamster of gerbil. Dankzij het harde materiaal is de boomstam ook nog eens knaagvast en eenvoudig schoon te maken. Even onder de kraan afspoelen en klaar.

De dieren kunnen erdoorheen lopen, maar ze kunnen er ook overheen klimmen. Dit laatste is goed voor de nageltjes en de lichaamsbeweging. Kleine knaagdieren moeten uitgedaagd worden in hun verblijf. Ze moeten verrast worden dan zullen het gelukkige diertjes zijn :)

dwerghamster boomstam muis hamster gerbil

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »