Nieuw van Supreme! Tiny Friends Farm Bedding

Nieuw van Supreme! Tiny Friends Farm Bedding

Op de beurs in Duitsland heeft Supreme een nieuwe bodembedekking aangekondigd. Wij konden natuurlijk niet wachten en hebben als eens van de eerste winkels de bodembedekker binnen gekregen en natuurlijk hebben we meteen een zakje open gemaakt om even te kijken, voelen en ruiken!

supreme tiny friends farmOpeens was daar een berichtje van Supreme Petfoods met een foto van een nieuwe bodembedekking. Wauw... echter was de foto veel te klein om iets te kunnen zien. We konden alleen "Bedding for small pets" lezen... hmm maar wat is het waar is het van gemaakt? Wat waren we nieuwsgierig!

De bodembedekking is afgelopen vrijdag bij ons binnen gekomen en we hebben natuurlijk meteen een zak opengemaakt om even te kijken, ruiken en voelen.

TINY FRIENDS FARM BEDDING

Dit is wat de fabrikant over de bodembedekking zegt:

"Een bodembedekking voor kleine huisdieren welke door het gehele productieproces rekening houdt met het milieu. Tiny Friends Farm Bedding is gemaakt van overtollig papier van papierfabrieken, dat anders op de stortplaats zou belanden. Zelfs de boerderij, waar biomassaketels het papier drogen tot zachte bodembedekking, wordt via windturbines van energie voorzien.

 • Verminderd geurtjes
 • Milieuvriendelijk
 • Duurzaam van start tot finish
 • Dubbel gecomprimeerd voor milieuvriendelijk transport
 • Zeer absorberend
 • Gaat lang mee
 • Zacht voor de pootjes
 • Volledig composteerbaar

Supreme pet beddingBodembedekking voor kleine knaagdieren kan bij sommige gemeenten na gebruik gerecycled worden en het kan ook thuis gecomposteerd worden. Onze nieuwe bodembedekking wordt dus niet alleen duurzaam geproduceerd, maar kan ook verantwoordelijk weggegooid worden. Daarnaast is de verpakking ook recyclebaar.

De nieuwe Tiny Friends Farm Eco Bedding is vrijwel stofvrij, zacht voor kleine pootjes en zeer absorberend – het helpt kleine knagers fris, droog en comfortabel te blijven."

GEMAAKT VAN PAPIER

De bedding is gemaakt van papier net als Carefresh en lijkt daarom veel op carefresh.

ER ZIT EEN LUCHTJE AAN

Hoewel compleet geurvrije bodembedekkers eigenlijk niet bestaan, zo heeft deze bodembedekker een bijzonder eigen geurtje. Het is niet vervelend of storend, maar het luchtje is niet thuis te brengen. Als wij in het magazijn langs deze bodembedekking lopen dan doet de lucht ons denken aan "de zee"...

ECO VERANTWOORDE PRODUCTIE

Een groot pluspunt wat ons betreft is dat deze bodembedekker op een ecologisch verantwoorde manier wordt geproduceerd. Deze bodembedekking wordt op een milieuvriendelijke en duurzame manier gemaakt van overtollig papier dat anders weggegooid zou worden. Het is vrijwel stofvrij, zeer absorberend en zacht voor de pootjes!

Milieuvriendelijk van begin tot eind!

 • STAP 1 Het overschot van papierfabrieken wordt verzameld en naar de Boerderij gebracht.
 • STAP 2 Windturbines leveren energie aan de boerderij
 • STAP 4 Biomassa ketels leveren energie om het overtollige papier te helpen drogen.
 • STAP 5 Het eindproduct is een milieuvriendelijke bodembedekking die goed absorbeert en zacht is voor de pootjes
 • STAP 5 Na gebruik is het product volledig composteerbaar en de verpakking recycleerbaar

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »