Nieuw! Tiny Friends Farm

Nieuw! Tiny Friends Farm

Supreme snacks zijn perfect wanneer je je kleine vriend zo af en toe een gezonde snack wilt geven. De Snacks zijn klein en makkelijk te doseren. Zo kun je bijvoorbeeld twee keer per week wat lekkers geven.

Nieuwe Snacks voor knaagdieren en konijnen van Supreme!

Supreme snacks zijn perfect wanneer je je kleine vriend zo af en toe een gezonde snack wilt geven. De Snacks zijn klein en makkelijk te doseren. Zo kun je bijvoorbeeld twee keer per week wat lekkers geven.

De snacks van Tiny Friends Farm zijn lekker knapperig en vezelrijk, wat het knagen bevordert en helpt het gebit gezond te houden. Ze zijn ook lang houdbaar, zodat je ze zo nu en dan kunt geven. Om er een speciaal moment van te maken, kun je ze uit je hand laten eten.

Je kan er ook één of twee in het hok verstoppen om het natuurlijke foerageergedrag te bevorderen. Het is ook leuk om te zien hoe ze de snacks proberen te vinden/pakken en ze  soms weer verstoppen voor later! Geef er niet te veel en lees het advies op de verpakking.

De snacks worden vers gebakken in de eigen bakkerij van Supreme, welke voldoet aan de richtlijnen om voeding voor mensen te maken. Elke snack bevat de favoriete ingrediënten van je knaagdier.

Supreme Tiny Friends Farm

Moon heeft de Snacks al mogen proberen. De vrolijk gekleurde hartjes hebben een ideale grootte voor hamsters. Goudhamsters kunnen de hartjes eenvoudig hamsteren en meenemen naar hun veilige slaapplaats of in hun voorraadkamer leggen. Dwerghamsters zullen lekker lang op een hartje kunnen knabbelen.

Supreme Tiny Friends Farm Lovelies

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »