Nestjes voor Ratjes

Nestjes voor Ratjes

Ratjes zijn leuke speelse knaagdiertjes. Door hun nieuwsgierigheid zijn het ook fantastische knagertjes om naar te kijken. Doordat het groepsdieren zijn en samen met soortgenootjes gehouden worden is er altijd wat te zien in het Rattenverblijf!

rat nest
Wij hebben onlangs het Gras Nestje van Elmato geintroduceerd aan ons kleine Rattenvriendje :) Je zou bij Rattenspeeltjes niet snel aan een Gras Nestje denken, maar wat kunnen ze er leuk mee spelen. Het huisje heeft meerder ingangen waardoor het soms ook gaat rollen als de Ratten er van de bovenkant in willen klimmen. Dit zorgt voor de Ratten weer voor een onverwachte beweging van het huisje en dat is natuurlijk dike lol.


rat gras huisje elmato


Het huisje is heel zacht en heeft geen uitstekende harte sprietjes waar de dieren zich aan zouden kunnen bezeren. Wij vinden het Gras Huisje een leuke variatie voor in het verblijf en snuitje is er ook blij mee!

Naast het spelen kunnen de Ratjes er ook lekker in slapen. Maar als een Rat zou mogen kiezen tussen een Gras Nestje als slaappplaats of bijvoorbeeld een hangmat of een sputnik, dan zal hij vast voor een sputnik kiezen ;) Het gras nestje echter is leuk om mee te spelen!

rat nestjeReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »