Nature: nieuw design, verbeterde producten

Nature: nieuw design, verbeterde producten

Deze herfst steken we onze groene Nature-verpakkingen in een nieuw fris kleedje. Maar niet enkel de verpakkingen krijgen een update …

Versele-Laga gaat haar "Nature" lijn volledig vernieuwen. Wij moesten er natuurlijk alles van weten en dus hebben we de mensen het hemd van het lijf gevraagd :D
 
Wist je dat Versele Laga eigen weilanden heeft en een groot deel van haar assortiment zelf verbouwd? Alles wordt op natuurlijke basis verbouwd en in eigen beheer. Prachtig om te horen met hoeveel zorg deze voeding wordt gemaakt!
 
Het volgende zegt Versele Laga zelf over haar nieuwe voeding...

Nature: nieuw design, verbeterde producten

Gezonde keuzes staan dezer dagen centraal in onze zoektocht naar smaakvolle natuurlijke voeding. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze huisdieren willen we op dat vlak het beste. Daarom hebben we ook voor alle dieren de samenstelling en vorm van de voeding grondig herzien.

Op basis van nutritioneel onderzoek, nieuwe productiemethoden en uitgebreide smaaktesten werden voor alle kleine zoogdieren de mengelingen grondig herwerkt. Het resultaat is een volledig voedingsaanbod vol variatie, gebaseerd op de natuurlijke leefomgeving van elk dier.

Smaakt als thuis, voelt als thuis

versele laga nature nieuwVoor alle dieren is die natuur namelijk hun echte thuis. Een wereld waarin het lekker eten, volop spelen en ontdekken is. Een wereld ook vol variatie aan smaken en texturen, en boordevol natuurlijke vitaminen en mineralen. Met de vernieuwde Nature geven we onze dieren diezelfde rijke en voedzame ingrediënten.

Mengelingen specifiek voor elk dier samengesteld zorgen voor een even evenwichtige als lekkere voeding. Zo vormt Nature de mooiste garantie voor de beste verzorging en de gezondste verwennerij voor jouw dier op elk moment.

Nature is een compleet gamma met het beste uit de unieke habitat van elk dier. Een gamma dat perfect aanbiedt wat dieren in hun natuur zouden vinden en ervoor zorgt dat ze zich écht goed in hun vel voelen.

Nu al nieuwsgierig?

De vernieuwde Nature komt binnenkort naar jou … maar wil je hem toch al eerder proberen? Waag dan nu je kans en win één van de vele voederpakketjes. Of maak maandelijks kans op de hoofdprijs van 1 jaar gratis voeding voor je huisdier!

 

Vanaf november ook verkrijgbaar bij DRD Knaagdierwinkel!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »