MR Johnson's voor knaagdieren

MR Johnson's voor knaagdieren

Mr Johnson’s maakt deel uit van een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar diervoeders produceert in Groot-Brittannië. In al deze jaren heeft Mr Johnson’s veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van unieke en smakelijke recepten waar kleine huisdieren echt van genieten. Daarnaast biedt onze voeding het meest essentiële uitgebalanceerde dieet om uw huisdier gezond en vitaal te houden.

Mr Johnson’s voeders voor kleine dieren zijn verrijkt met Verm-X – een 100% natuurlijk kruidenmengsel die op natuurlijke wijzen zorgen voor een gezonde darmhygiëne.

Verm-X is samengesteld uit 11 verschillende kruiden, uitgezocht om hun krachtige en effectieve eigenschappen om de darmen te ondersteunen wanneer deze dat nodig hebben. Verm-X is mild voor de darmen en het spijsverteringsstelsel en bevordert de spijsvertering.

Darmhygiëne is een vaak onderschat aandachtsgebied van de dierhouderij. Dit terwijl gezonde darmen belangrijk zijn voor de algehele gezondheid en het welzijn van uw huisdier. Het dagelijks voeren van Mr Johnson’s met Verm-X verrijkte voeding zal effectief de darmhygiëne helpen ondersteunen.

MR Johnson's Konijnenvoer Mr Johnson's heeft een range voer voor konijnen, elk soort biedt uw konijn iets speciaals. Of u nu een baby konijntje heeft, een dwerg konijn of een volwassen konijn wij hebben het speciaal voor uw dier samengestelde voer. Al ons voer bevat de effectieve Verm-X formule ter verzorging en optimaal in conditie houden van de darmen.
MR Johnson's Caviavoer Mr Johnson's heeft het voer voor uw cavia. Of u nu een baby cavia heeft of een volwassen cavia wij hebben het speciaal voor uw dier samengestelde voer. Al ons voer bevat de effectieve Verm-X formule ter verzorging en optimaal in conditie houden van de darmen.
MR Johnson's voer voro Muis, hamster, dwerghamster, rat Mr Johnson's heeft het voer voor uw kleine huisdieren Of u nu een hamster heeft een fret of een rat wij hebben het speciaal voor uw dier samengestelde voer. Al ons voer bevat de effectieve Verm-X formule ter verzorging en optimaal in conditie houden van de darmen.

MR Johnson's muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »