Moon krijgt een nieuw Elmato Huis

Moon krijgt een nieuw Elmato Huis

Het valt niet mee om een geschikt huis voor een Syrische Hamster te vinden. Maar het is ons gelukt om een geschikt huis voor Moon te vinden, kijk maar mee!

Hamsterhuis te klein voor hamster

Heel veel hamsterhuizen die worden aangeduid door de fabrikant als "hamsterhuis" zijn vaak niet geschikt voor een hamster. Dat is gek, dat vinden wij ook en daarom maken wij onderscheid tussen dwerghamster-huizen en Hamster-huizen. De Dwerghamster huizen zijn enkel geschikt voor dwerghamster zoals"Roborovski Dwerghamster, Chinese Dwerghamster, Russische Dwerghamster of de Campbelli Dwerghamster.

Cavia huis eigenlijk hamster huis

Dit klinkt dan ook weer gek, maar het is echt zo! De meeste Caviahuizen zijn te klein voor een Cavia, maar wel goed geschikt voor Hamsters. Kortom het is een wirwar, maar het komt er in deze blog op neer dat we een leuk huis voor een Syrische Hamster hebben gevonden!

Elmato Knaagdierhuis OscarElmato Oscar huis hamster

Dit Elmato huis is ruim genoeg voor een Syrische Hamster. We hebben even gekeken wat Moon ervan vind en hoe zij als vertegenwoordigster van de Syrische Hamsters in dit huis past. Wij zijn van mening dat het huis ideaal is voor een Syrische Hamster.

De voordelen op een rijtje

  • Ruim genoeg voor een Syrische Hamster
  • Twee in/uit-gangen
  • Met tussenschot waardoor knus
  • Open bodem
  • Plat dak waar Syrische Hamster op kan klimmenMoon heeft haar plekje in ieder geval al gevonden!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »