Kwaliteit is de sleutel tot succes van Supreme

Kwaliteit is de sleutel tot succes van Supreme

Als er één ding is waar Supreme Petfoods in gelooft, dan is het in het maken van hoogstaande, innovatieve producten ter ondersteuning van de gezondheid van knaagdieren.

Konijnen hebben een voeding met een hoog vezelgehalte nodig om hun spijsverteringsstelsel en gebit gezond te houden. Maar het is niet eenvoudig om een voeding te maken met een hoog vezelgehalte die ook goed smaakt.

Suiker

Andere diervoedingen bevatten vaak verborgen suikers, zoals melasse, siroop, glucose of sucrose, om de smaak te verbeteren en dit is vooral gebruikelijk in de traditioneel koud geperste pellets. Toegevoegde suikers kunnen schadelijk zijn voor het gebit en zijn in feite lege calorieën - ze bieden geen enkele voedingswaarde en dragen alleen bij aan gewichtstoename die kan leiden tot obesitas.

Obesitas

Obesitas kan bij een konijn (of ander klein huisdier) leiden tot:

  • Spijsverteringsproblemen
  • Urinewegproblemen
  • Constipatie
  • Verminderde beweeglijkheid
  • Stofwisselingsproblemen
  • Huidproblemen

Het toevoegen van suikers om de smaak te verbeteren, past dus niet in Supreme's filosofie om de gezondheid van knaagdieren te ondersteunen.

selective supreme

Science Selective

Selective is geëxtrudeerd, dit "bak"-proces maakt het veel smakelijker. Door het gebruik van alleen de beste ingrediënten in Supreme's vaste formule recepten, zoals echte kruiden en het best gesneden hooi, is Selective zeer smakelijk - op natuurlijke wijze. Het extrusie-proces mixt al deze kwalitatief hoogstaande ingrediënten in een molen en voert ze dan door in de extruder. Hier wordt water toegevoegd en wordt stoom geïnjecteerd om het product te "koken". Dit maakt het niet alleen smakelijker, maar het maakt de Selective ook goed verteerbaar. Wanneer het product geëxtrudeerd in specifiek ontworpen vormen om te voldoen aan de exacte behoefte van elk soort. Na extrusie worden de brokjes gedroogd om het vochtgehalte te verminderen, wat de voeding knapperig maakt en de houdbaarheid van het product verlengt.

Kwaliteit

En de hoge kwaliteit van Selective stopt hier niet. Gedurende het proces, tussen het verpakken en de verzending door, worden op verschillende tijdstippen controles verricht op elke batch die wordt gemaakt. Selective wordt gecontroleerd om er zeker van te zijn dat iedere batch dezelfde dichtheid, vorm kleur en grootte heeft. Daarnaast worden er monsters van elke batch genomen, die langer worden bewaard dan de houdbaarheid om ervoor te zorgen dat de kwaliteit steeds stabiel blijft.

supreme selective


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »