Kaylee ons modelletje

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in konijn
  • 0
Kaylee ons modelletje

Het lijkt ons leuk jullie een kleine rondleiding te geven achter de schermen bij DRD Knaagdierwinkel. Zoals jullie weten draait DRD Knaagdierwinkel helemaal om knaagdieren en alles wat er mee te maken heeft. Uiteraard hebben we ook zelf knaagdieren als huisdieren en deze mogen ons soms mee helpen in de winkel. Het is misschien goed om er meteen bij te zeggen dat wij geen dieren verkopen in de winkel.

Even voorstellen... ik ben Kaylee

Het lijkt ons leuk jullie een kleine rondleiding te geven achter de schermen bij DRD Knaagdierwinkel. Zoals jullie weten draait DRD Knaagdierwinkel helemaal om knaagdieren en alles wat er mee te maken heeft. We zijn gek op knaagdieren en dat mag iedereen weten! Uiteraard hebben we ook zelf knaagdieren als huisdieren en deze mogen ons soms mee helpen in de winkel. Het is misschien goed om er meteen bij te zeggen dat wij geen dieren verkopen in de winkel. We zullen de diertjes de konijntjes en hamstertjes de komende tijd aan jullie vorostellen, beginnend met onze lieve Kaylee.

Dwergkonijn


Kaylee ons lieve Dwergkonijntje

Kaylee is ons kleine Dwergkonijntje. Ze is nu een half jaartje en woont samen met haar (gecastreerde) vriendje "Nijntje". We zullen Nijntje in een volgend Blogje voorstellen aan jullie. Kaylee heeft een heel lief karakter en helpt ons bij het uitproberen van nieuwe artikelen, zoals bodembedekkers en lekkere snoepjes. Ze laat ons precies weten wat ze van een bodembedekker vindt. Als ze het niet leuk vindt dan gaat ze er niet in zitten. Kaylee en haar vriendje lopen los in huis en kunnen ervoor kiezen om in hun verblijf te gaan wanneer ze willen.

Waar is Kaylee te zien?

Konijn cotton n card

konijn cotton n card

Kaylee is absoluut fan van de Cotton N Card!

carefresh konijn

Kaylee in de Carefresh :) Prachtig al die kleurtjes!

konijn speeltjes

Hier schitterd Kaylee in onze banner voor Konijnen Huizen

icepod konijn

Hier is Kaylee te zien met de Ice pod. Kaylee was toen nog heel jong, we hebben haar in de zomer gekregen en op de warme dagen vond ze de Ice pod heerlijk!

Je zult Kaylee vast nog wel vaker tegenkomen op de website


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »