JR Farm in de Knaagdier Webshop

  • Geplaatst op
  • Door DRD Pets Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in JR Farm
  • 0
JR Farm in de Knaagdier Webshop

JR Farm voer en snacks! JR Farm is een Duits kwaliteitsmerk als het gaat om knaagdiervoeding. Op de JR Farm boerderij worden de lekkerste en gezondste knaagdiervoeders en snacks gemaakt.

Het assortiment van JR Farm is zeer uitgebreid, u kunt hier de catalogus bekijken. Mist u iets in ons assortiment? Laat het ons dan weten, zodat wij het voor u op kunnen nemen.

JR Farm

Over ca. 2/3 weken zal het assortiment van DRD Pets Knaagdierwinkel uitgebreid worden met een nieuw Duits merk. Omdat DRD Pets Knaagdierwinkel staat voor kwaliteit en hoogwaardige knaagdier producten zijn wij altijd op zoek naar producten van de beste kwaliteit.

JR Farm - Natuurlijke voeding

Op de JR Boerderij worden de voeders en snacks met veel liefde en toewijding geproduceerd. De snacks die u terugvindt in onze digitale schappen zijn met de grootst mogelijke zorg bereid uit de meest natuurlijke voedingsbronnen. Alle JR Farm voeders en snacks worden op de JR Boerderij gemaakt, een echt Duits natuur product dus!

JR Farm - Grainless

Steeds mee voeder fabrikanten en dus ook JR Farm heeft de grote voordelen van graanloze producten ingezien en daarmee heeft ook JR Farm een "Grainless"lijn met voeders en snacks die geheel graanloos zijn. Ook deze producten zult u op den duur terugvinden in onze digitale schappen.

JR Farm - kies zelf

Omdat we onze klanten graag laten mee beslissen over het assortiment, heeft u bij ons de mogelijkheid om de complete JR Farm catalogus in te zien. Bekijkt u deze rustig en mocht u iets zien wat u graag zou willen bestellen, laat het ons dan weten. Wij nemen de artikelen graag voor u in ons assortiment op.

JR Farm


JR Farm - Binnenkort verkrijgbaar

We hebben een deel van de JR Farm artikelen inmiddels in de winkel geplaatst zodat u ze in alle rust kunt bekijken. De artikelen zullen naar verwachting rond half juli bij ons binnen komen, waarna ze aangezet worden en bestelbaar zijn. U kunt ze alvast in uw verlanglijstje zetten ;)

JR Farm - Productpagina

Bekijk hier de productpagina van JR Farm

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »