JR Farm bij DRD Knaagdierwinkel

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in JR Farm
  • 0
JR Farm bij DRD Knaagdierwinkel

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn... we hebben een heleboel nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd. Met meer dan 150 nieuwe JR Farm producten hebben we bijna het complete assortiment van dit Duitse kwaliteitsmerk in huis. De keuze is REUZE!

jr farm snacks en voerZoals beloofd zouden we het assortiment flink uitbreiden en daar zijn we nu druk mee bezig! JR Farm mag zeker niet ontbreken. De eerste 150 producten zijn opgenomen en er zullen er nog enkele volgen totdat het hele JR Farm Knaagdier assortiment bij ons een plekje heeft!

JR Farm is een Duits merk dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van dierenvoeding. Ze zijn vooral heel bekend als het gaat om knaagdier voeding en snacks.

Het mooie aan JR Farm vinden wij, is dat ze alles zelf maken. Omdat Duitsland, als het gaat om knaagdierwelzijn voorop loopt, is dat ook terug te zien in de artikelen van JR Farm. De producten zijn aangepast aan de "natuurlijke" behoefte van de knaagdieren.

JR FARM GRAINLESS

jr farm grainless voor knaagdier en konijnGrainless is een lijn met 100% graanvrije producten. Steeds meer dieren zijn allergisch of gevoelig voor graanproducten. Ook kan een overmaat aan granen voor overgewicht zorgen. JR Farm heeft al eerste een compleet graanvrije lijn opgezet met graanvrije voeding en snacks voor knaagdieren.

Als snel volgden er meer fabrikanten zoals Beaphar met de "Nature" lijn, maar dat is helaas geflopt vanwege de slechte acceptatie van de dieren. Het mag dus gezegd worden dat het nogal specialistisch is om een goede voeding samen te stellen.

JR Farm heeft daar geen moeite mee want in Duitsland staan ze op nr 1 als het gaat om voeding en snacks voor knaagdieren. De Graanvrije producten zijn zeker de moeite waard!

jr farm snacks voor knaagdier en konijnJR FARM SNACKS

Als je de JR Farm categorie opent dan wordt je bijna duizelig van het aantal producten... keuzestress!

Maar wees gerust er is een logica in de snacks en JR Farm heeft nagedacht over deze verdeling. Snacks uit de bakkerij, Veggie, Natuurlijk en Fruit. Omdat wij van mening zijn dat echt alle producten goed zijn, is ons advies om ze gewoon eens uit te proberen ;)

Bij alle ingrediënten is stilgestaan. Geen toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen. Zo natuurlijk mogelijk is het motto!

NATUURLIJKE VOEDING / INRICHTING

jr farm natuurlijke snacks hooi en kruiden voor knaagdier en konijnJR Farm staat bekend om de vele natuurlijke producten zoals: kruiden, groenten en de vele verschillende grassen en aren.

Vooral de verschillende grassen en de lange stengels zijn ideaal o in het verblijf als tussendoortje maar zeker ook als natuurlijke inrichting neer te zetten.

Hamsters vinden het fantastisch om door een pluimpje haver te kruipen en hier en daar een hapje te eten. Je staat er niet bij stil maar een paar pluimpjes aren geeft de dieren bijzonder veel tijdverdrijf. Ze gaan (net als in de natuur) op zoek naar eten en gaan alle pluimpjes bij langs en nemen het weer meer naar hun verblijf. Heel leuk voor de dieren, maar zeker ook voor jou als baasje om ernaar te kijken hoe je knaagdiertje zich vermaakt!

JR FARM VOER

Steeds meer fabrikanten gaan over op gezamenlijke voeders, zoals "Hamster & Gerbil"of "Rat & Muis". JR Farm doet dit niet, zij blijven bij het idee dat elk dier zijn eigen voeding nodig heeft die is afgestemd op de voedingsbehoefte van het specifieke dier en dat vinden wij een juiste gedachte!

 

JR Farm knaagdier en konijnen natuurlijke snacks, voer en speeltjes

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »