Is het Elmato Hamster Iglo Huis wel ruim?

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel Foto's Marika Stoevelaar
  • Geplaatst in elmato, hamster, Huis
  • 0
Is het Elmato Hamster Iglo Huis wel ruim?

We kregen de afgelopen tijd veel vragen binnen over het Elmato Hamster Iglo Huis. Is deze wel ruim genoeg voor een Syrische Hamster?

Het Elmato Hamster Iglo Huis is ruim genoeg voor een Syrische Hamster en om dat beter te laten zien hebben we Moon (ons foto modelletje) om hulp gevraagd. Moon is een volwassen Syrische Hamster. Ze probeert graag de nieuwe huisjes uit :)

Elmato huis hamster

De afmetingen van het Elmato Hamster Iglo Huis zijn 20 x 12 x 13 cm. Met name de 12 en 13 cm doet denken dat het huis klein is, maar door de 20 cm lengte geeft het huis toch bijzonder veel ruimte.

Elmato houten iglo huis

Het huisje is gemaakt van onbehandeld blank natuurhout. Het dakje van het huis is gemaakt van natuurlijke houtjes. Wij vinden met name het dakje heel erg mooi ogen. De hamstertjes kunnen er ook eenvoudig op klimmen. Met name het wilgenbrug effect zorgt ervoor dat het klimmen een leuke uitdaging is voor de hamsters.

Elmato hamster huis wilg

Ook de ronde ingang is ruim genoeg om het huisje eenvoudig in en uit te gaan voor de Hamsters. Met lekker snestmateriaal is het een heerlijk ruim slaaphuisje. Dankzij de open onderkant kan het huisje ook niet bevuilen en is het eenvoudig schoon te houden.

We zeggen trouwens wel hamsters, maar het huisje is natuurlijk ook goed geschikt voor andere kleine knaagdieren!
Mocht je nog vragen hebben laat het ons weten!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »