In de Kokosnoot is het echt leuk!

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel Foto's Marika Stoevelaar
  • Geplaatst in Kokosnoot
  • 0
In de Kokosnoot is het echt leuk!

Moon heeft voor ons de Kokosnoot in gebruik genomen en dat doet ze goed!

Men neme 1 Elmato Kokosnoot en 1 Hamster en dit is wat de uitkomst is. Het lijkt bijna wel op een kokosnootje hamster!

We hebben Moon een aantal weken geleden een lege Kokosnoot gegeven en gekeken wat ze ervan zou vinden. De kokosnoot is niet heel erg ruim, maar wel voldoende om er een knus slaapnestje van te maken zo te zien. Moon heeft de Kokosnoot helemaa gevuld met bodembedekking en nestmateriaal zoals hooi en daar slaapt ze in.

Als Moon in haar kokosnoot slaapt, dan lijkt het echt alsof het verblijf helemaal leeg is. Geen hamster te bekennen. De kokosnoot is dan ook helemaal dicht gemaakt. Je ziet aan de voorkant ook geen holletje qua ingang meer, echt helemaal mooi dichtgemaakt.

Rond de avond wordt Moon wakker en komt ze langzaam uit de kokosnoot gekropen... je zou denken daar komt ze niet zo eenvoudig uit als het zo mooi dichtgemaakt is, maar je zult je verbazen hoe soepeltjes ze er uit komt en later ook weer terugkruipt.

Een groot voordeel van de Elmato Kokosnoot is dat deze knaagvast is, de knagers vinden het ook niet prettig om aan te knagen lijkt het en blijven er van af. Daardoor gaat de kokosnoot lang mee. Waar ze wel aan kunnen knagen zijn de touwen waar het trappetje aan hangt!

Tip! Wil je voorkomen dat de touwtjes worden doorgeknaagt, wikkel ze dan in in ijzerdraad

Bekijk hier de Elmato Kokosnoot


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »