Ik ga op vakantie en neem mee...

  • Geplaatst op
  • Door DRD Pets Knaagdier Webshop
  • Geplaatst in Verzorging
  • 0
Ik ga op vakantie en neem mee...

Juist de vakantieperiode kan voor veel stress zorgen bij knaagdieren en konijnen, bijvoorbeeld door de (lange) rit naar het vakantieadres., pension, de vreemde omgeving waar het huisdier zich niet direct thuis voelt. Voor dit soort momenten is bijvoorbeeld Bach Rescue ideaal geschikt.

Juist de vakantieperiode kan voor veel stress zorgen bij knaagdieren en konijnen, bijvoorbeeld door de (lange) rit naar het vakantieadres., pension, de vreemde omgeving waar het huisdier zich niet direct thuis voelt. Voor dit soort momenten is bijvoorbeeld het volgende ideaal:


Bach Bloesem is een natuurlijk homeopathisch product. De druppels kalmeren,stimuleren goed gedrag en verminderen stress bij knaagdieren en konijnen. De druppels worden het beste via het drinken toegediend enkele uren of een dag voor vertrek.

De druppels zijn te gebruiken bij:
  • Reizen
  • Pension- en dierenartsbezoek
  • Omweer
  • Vuurwerk
  • Stressvolle situaties


Ik ga op vakantie en neem mee..


Naast de Bach Rescue Remedie voor stressvolle situaties zijn er nog een aantal handige producten die u mee kunt nemen op vakantie:

1. Gezondheidscheck. Allereerst adviseren wij om uw huisdier goed na te laten kijken bij de dierenarts en waar nodig in te enten. Ook kan het erg handig zijn om uw knaagdier en konijn preventief te behandelen tegen parasieten, met bijvoorbeeld:

Anti-parasiet 10
Anti-parasiet 25
Anti-parasiet 1502. Verkoeling. Dieren kunnen snel oververhit raken als ze stress hebben en het warm is. Neem daarom iets mee om ze te kunnen verkoelen. Dit kan in de vorm van vochtige doekjes, bijvoorbeeld de Genico Fresh knaagdier en konijnen doekjes of door middel van de Ice Pod of Ferplast Koel Steen

ice pod koel steen3. Verwondingen. Een goede wondzalf is een goede aanvulling op de  EHBO set van uw knaagdier en konijn. De Wondzalf van Beaphar bevat Aloë Vera en Calendula en heeft een antibacteriële en verzachtende werking. Het stimuleert de genezing van oppervlakkige wondjes en huidscheurtjes en kan gebruikt worden bij de nazorg van insectenbeten. Te gebruiken bij verwondingen:Beaphar Wondzalf
Calendula zalf

PUUR trauma

puur trauma
Vetramil Honingzalf
Wij wensen u en uw huisdier een fijne vakantie!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »