Het luchtje achter Supreme Tumblefresh

Het luchtje achter Supreme Tumblefresh

De geur van Tumblefresh is soms wat "vreemd". Dit heeft te maken met de manier waarop de bodembedekking wordt verwerkt.

Tumblefresh is stofvrij en hypoallergeensupreme tumblefresh

Tumblefresh 17 L is een ultra-absorberende, superveilige bodembedekking voor alle knaagdieren en konijnen. Tumblefresh 17 L is geschikt voor muis, hamster, gerbil, rat, cavia, chinchilla’s, degoes, egels en zelfs fretten, reptielen en vogels. Tumblefresh 17 L is ook ideaal voor dieren die met de hand worden grootgebracht of post-operatieve zorg nodig hebben. Een groot voordeel van Tumblefresh is dat het vrijwel stofvrij en hypoallergeen is, dus zeer geschikt voor knaagdieren die een allergie hebben. Maar ook heel handig voor mensen met een allergie, geen last meer van stof!

Tumblefresh helpt geurtjes voorkomen

Tumblefresh helpt geurtjes voorkomen en gaat langer mee dan de traditionele bodembedekkers. Daarnaast is Tumblefresh goed voor uw knaagdier en het milieu! Er worden namelijk geen bomen omgehakt om Tumblefresh te maken – daarom kan de natuurlijke kleur van Tumblefresh variëren. Tumblefresh is een natuurlijk product, gemaakt van overtollig houtpulp dat na gebruik een uitstekende compost is.

Tumblefresh is milieu vriendelijk

Supreme Tumblefresh is een milieu vriendelijke bodembedekking. Deze wordt namelijk gemaakt van restproducten van de hout industrie. Niks gaat verloren en dat is natuurlijk heel goed voor het milieu.

Het geurtje achter Supreme Tumblefresh

De geur van Tumblefresh is soms wat "vreemd". Dit heeft te maken met de manier waarop de bodembedekking wordt verwerkt. Tumblefresh is namelijk een restproduct van de hout industrie. De verwerking van Tumblefresh gebeurd met water. Het moet een aantal weken drogen. Door het droogproces en het vers verpakken van Tumblefresh kan er soms een geurtje aan blijven hangen.

Hoewel sommige mensen denken dat Tumblefresh niet meer vers is als er een geurtje aan hangt, is toch het tegendeel het geval. Tumblefresh met een geurtje is juist heel vers :)

Productie datum geen houdbaarheidsdatum

Op elke verpakking van de Tumblefresh is een sticker met een datum geplakt. Dit is de productiedatum.

Voordelen van Tumblefresh

  • Vermindert nare geurtjes
  • Zacht en hypoallergeen
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Stofvrij gemaakt
  • Zeer absorberend
  • Milieuvriendelijk
  • Zonder kleurstoffen
  • Gaat langer mee dan de traditionele bodembedekking
  • Veilig en hygiënisch – met hitte behandeld voor frisheid


Gebruiksaanwijzing Tumblefresh

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedenkt is met Tumblefresh. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.Afmeting

verblijf

Benodigde bodem

laag

50 x 30 x 30 7,5 Liter
 60 x 30 x 30  9 Liter
 80 x 40 x 40 16  Liter
100 x 50 x 50 25 LiterBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »