Hamstertjes in de Trixie Speeltoren

Hamstertjes in de Trixie Speeltoren

Dat de speeltoren van Trixie super leuk is, laten deze hamstertjes wel even zien!De Trixie Speeltoren is 30 x 30 x 10 cm en is opgedeeld in 9 verschillende kamers. De verschillende kamers zijn van elkaar gescheiden door middel van schotjes met een ronde doorgang. Dankzij de trappetjes kunnen de hamstertjes steeds weer naar een volgende verdieping klimmen en ook op het dak van de speeltoren klimmen.


De speeltoren zorgt niet alleen voor een leuke uitdaging en onderzoekingstocht voor de hamstertjes, maar bied ook een knusse slaapplaats, zoals op het filmpje te zien is :)


De speeltoren is gemaakt van onbehandeld natuurhout. Het plexiglas aan de voorzijde kan verwijderd worden. Dit kan door het plexiglas naar boven te schuiven.


NB: De hamstertjes op het filmpje zijn broertjes en zusjes van elkaar. Dit is een nestje jonge dieren die nog samen kunnen zitten. We willen niet de indruk wekken dat hamstertjes samen gehouden kunne worden. Dit kan alleen als ze nog jong zijn, daarna kunnen ze enkel alleen gehouden worden of in een koppel man/vrouw.Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »