Hamsterscaping Oogst Houders

Hamsterscaping Oogst Houders

Wij hebben weer wat leuks bedacht! Stilzitten kunnen we niet en daarom proberen we zoveel mogelijk manieren te bedenken om de dieren te verrassen. We hebben in het verleden al enkele creatieve houders laten zien, daar komen deze nog eens bij!

Voer, snacks, plantjes en oogst kun je op veel verschillende manieren aanbieden. Gewoon neerleggen kan natuurlijk, maar is wel een beetje saai voor de dieren. De dieren laten werken voor hun lekkers is veel leuker en geeft ze ook nog eens extra uitdaging en dat moeten we hebben!

hamsterscaping huisje koala hamsterscaping huisje koala hamsterscaping huisje koala met tarwe aren voor knaagdieren

Neem het bovenstaande huisje. Dit is het Deko Koala Boomstam huisje. Op het eerste gezicht een klein boomstammetje waar een Koala aan hangt. Dit deko huisje kan gebruikt worden als verstopplekje voor hele kleine knaagdieren of als oogst houder, zoals op de derde foto te zien is.

Nog een voorbeeld van een dergelijk decoratief item is het kangoeroe huisje

hamsterscaping kangoeroe houder hamsterscaping kangoeroe houder knaagdier hamsterscaping deko kangoeroe houder

tarwe aren knaagdierenVoorzichtigheid is wel geboden bij gebruik van dergelijke deko items. Als baasje moet je beoordelen of deze geschikt zijn voor jouw knaagdier. Wij adviseren deze niet standaard in het verblijf te plaatsen en enkel onder toezicht.

Wij hebben hier de JR Farm Tarwe Aren en de JR Farm Knabbel Oogst Groene Tarwe Aren gebruikt. Deze zijn geschikt voor kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster,  Hamsters en Gerbils. De dieren trekken de stengels uit de houder of knabbelen ter plekke de lekkere zaadjes eruit.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »