Hamsters leven

Hamsters leven

Maak kennis met drie kleine vriendjes: Anna, Matteo, Pixel and Spyke. Anna en Matteo willen twee kleine vriendjes aan hun kleine dierentuin toevoegen. Hun moeder Laura, van wie de de dierenliefde hebben overgenomen, kon niet anders dan "ja" zeggen. "Ik wilde mijn kinderen graag huisdieren geven, omdat ik vind dat het belangrijk is dat kinderen opgroeien met dieren en leren omgaan met dieren. Voor de kinderen zijn dehamsters meer dan alleen huisideren, het zijn hun vriendjes die ze heel goed verzorgen."

dwerghamster ferplast

Op elk moment van de dag is het vasthouden van een hamster bijna een otspanningstherapie. Je geniet van het moment om met dit kleine lieve diertje bezig te zijn en je vergeet daarbij alles om je heen. Dat allemaal dankzij zo'n klein wollig diertje dat niet stil kan zitten :)

dwerghamster ferplast

De hamstertjes zijn dol op zonnebloempitjes, die ze voorzichtig open maken en het zachte zaadje vervolgens oppeuzelen. Of ze nemen een heel voorraadje mee in hun wangzakjes. Heel leuk om te zien!

dwerghamster ferplast

De hamstertjes wonen afzonderlijk van elkaar in een Laura kooi en hebben het reuze naar hun zin. Het leuke is dat je de kooi nog verder uit kunt breiden met verschillende buizen en onderdelen.

dwerghamster

dwerghamster

dwerghamster
Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »