Gerbil & Degoe Drinkfleshouder

Gerbil & Degoe Drinkfleshouder

Voor de mensen die Gerbils of Degoes als huisdier hebben zal dit een bekend probleem zijn! De gerbils knagen de drinkfles kapot. We hebben hier nu een oplossing voor gevonden!

gerbil drinkfleshouder degoeGerbils zijn zo leuk! Ze zijn nieuwsgierig, eigenwijs, lief en mensgericht. Iedereen die Gerbils heeft houd van ze, maar het zijn echte knagers. Ze knagen graag en als het even kan dan ook echt aan alles. Nieuwe baasjes komen dan ook regelmatig voor een uitdaging te staan als blijkt dat de gerbils het gemunt hebben op de drinkfles.

Het klinkt misschien logisch, maar toch sta je er niet altijd bij stil. Als het gaat om materialen dan is enkel glas en metaal knaagvast. Alle andere materialen zijn niet bestand tegen de harde tanden van de Gerbil. We hebben daarom gekeken naar de bestaande producten en een ideale combinatie uitgevonden.

We hebben genomen:


Als is hout natuurlijk niet knaagvast... vergist je niet , dit is namelijk de Mont Blanc boomstam tunnel. Dit is een zeer stevige boomstamtunnel van 23 x 10 cm. De kwaliteit is zeer stevig en vrij zwaar. De boomstam is ook dik. Als de Gerbils deze kapot willen knagen dan doen ze daar wel een paar maandjes over :p Dat gaat namelijk niet zomaar.

gerbil drinkfleshouderDe ene zijkant van de tunnel is plat. Dit heeft de fabrikant bedacht zodat de boomstam niet op een dier kan rollen als deze plat op de grond ligt. Wij hebben echter bedacht dat deze platte kant heel mooi tegen de zijkant van een kooi geplaatst kan worden en zo nog stabieler staat.

De boomstam is verkrijgbaar in combinatie met drie verschillende flessen:

De boomstam is veel zwaarder dan een standaard boomstamtunnel waardoor deze veel beter op zijn plaats blijft staan. Een normale boomstamtunnel is te ligt en te klein, de gerbils kunnen een gewone boomstam heel simpel omgooien. Dat is met de mont blanc niet zo eenvoudig.

Als drinkfles adviseren we een glazen drinkfles. Deze is knaagvast en kan het beste gebruikt worden voor Gerbils. Qua grootte passen alle formaten in de boomstam, zowel de 125 ml, 25 ml als ook de 500 ml.

Het blijft altijd belangrijk om dergelijke kooi accessoires stabiel in het verblijf te plaatsen en dagelijks te controleren hoe de dieren erop reageren.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »