De Hamster Pizza

  • Geplaatst op
  • Door Marika Stoevelaar
  • Geplaatst in hamster, Snacks
  • 0
De Hamster Pizza

De Hamster Pizzaa Hoe leuk is dat?! Een echte Pizza voor je hamster of knaagdier. De Pizza hoeft natuurlijk niet alleen voor hamsters te zijn, maar is zeker ook geschikt voor andere knagertjes. Hieronder een beschrijving van hoe je een pizza voor je knagertje maakt. Wat je nodig hebt bloem (gewoon of volkoren bloem) water rode snoepjes (in hele kleine stukjes) en...

De Hamster Pizzaa

Hoe leuk is dat?! Een echte Pizza voor je hamster of knaagdier. De Pizza hoeft natuurlijk niet alleen voor hamsters te zijn, maar is zeker ook geschikt voor andere knagertjes. Hieronder een beschrijving van hoe je een pizza voor je knagertje maakt.

 

Wat je nodig hebt

  • bloem (gewoon of volkoren bloem)
  • water rode snoepjes (in hele kleine stukjes) en iets van eten of een beetje groente of kaas

Mix een beetje bloem met een klein beetje water en blijf water of bloem toevoegen totdat het een beetje aanvoelt als brood deeg. Maak een bol van je deeg en maak het plat op een ovenplaat. Dan mix je de snoep met en beetje water totdat het saus-achtig is. Spreid dit uit over je deeg en strooi er wat zaadjes ofzo overheen. Bak het dan op ong. 150 graden en tien minuten lang en dan kan je het in stukjes snijden en aan je hamster geven of het in de koelkast zetten.

 

Hieronder is nog een filmpje te zien waarin wordt uitgelegd hoe je een Pizza kunt maken! Veel plezier!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »