De Beste Wensen voor 2016

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • 0
De Beste Wensen voor 2016

De beste wensen voor 2016

We kijken terug op een druk, maar vooral gezellig jaar. We hebben veel leuke dingen kunnen doen. We willen u "onze klant" heel erg bedankten voor het vertrouwen dat u in ons had het afgelopen jaar en we hopen u ook het komende jaar weer uitstekend van dienst te mogen zijn!


Januari 2015


Gratis naar Slagharen - Hebben we een leuke Vitakraft actie gehad waar we gratis Slagharen kaartjes weg mochten geven.


Winnaars omslagfoto
- In januari hebben we ook een leuke facebook fotowedstrijd gehouden waarin we winnaars kozen voor de facebook omslagfoto.

omslagfoto


Februari 2015


MR Johnsons konijnenvoerMR Johnson's
- Was de introductie van MR Johnsons knaagdier en konijnenvoer. We waren zeer blij deze voeders te mogen introduceren, daar het Engelse kwaliteitsvoeding voor knaagdieren en konijnen is. Alleen het beste van de natuur en met zorg samengesteld. MR Johnson's produceert al meer dan 100 jaar knaagdier en konijnenvoeding in Engeland.

Positieflijst - In februari is de huisdierenlijst van kracht gegaan en we waren met z'n allen in de ban van de positieflijst, waar veel kritiek op was. Veel mensen zaten in onzekerheid of ze hun huisdier nog wel mochten houden of niet.

Maart 2015


Knuffel actie
- Wie herinnert zich de knuffel actie nog? In maart hebben we een super leuke knuffel actie gehouden waarin we een grote knuffel gratis weggaven. We hebben heel veel leuke reacties gehad op deze actie!

drd actie knuffel

Hertengewei - We hebben gevraagd wat jullie vonden van knaagmateriaal gemaakt van herengewei? Jullie waren het met elkaar eens... t is raar :)

supreme selective actie 2015Supreme actie - Ook hebben we een leuke supreme actie gehad voor alle selective voeders. 1,5 kg + 500 gram gratis. De actie was zo'n succes dat we wel 3x bij moesten bestellen, dus hopelijk kunnen we de actie ook dit jaar weer herhalen :)

Boomstamtunnels - We hebben in maart ook de nieuwe houten boomstamtunnels van Elmato geïntroduceerd. Een groot voordeel is dat deze van natuurlijk onbehandeld hout zijn gemaakt en in vergelijking met andere boomstamtunnels voordeliger zijn.

Beaphar actie - De 12,5% actie van Beaphar was ook erg leuk!

beaphar actieApril 2015


Exoknaag
- In april zijn we gezellig met z'n allen naar Exoknaag gegaan. De Exoknaag is een gezellige beurs waar zowel (knaag)dieren als toebehoren kunnen worden gekocht. Wij hebben tijdens deze beurs veel van onze klanten in "het echt" mogen ontmoeten en dat vonden we heel gezellig!

DRD Knaagdierwinkel exoknaag


Zoek actie
- In april hebben we ook de leuke konijnen zoek actie gehouden van Bernice Muntz. We hadden een konijn verstopt in de webshop en de eerste persoon die hem vond kreeg het nieuwe boek van Bernice Muntz. Iris Hell was toen de gelukkige winnaar :)

Mei 2015


Magzine
- In mei hebben we de hele maand een gratis "Hart voor Dieren" magazine aan alle bestellingen toegevoegd. Hier hebben we ook hele leuke reacties op ontvangen.

hart voor dieren magazine


Back 2 Nature actie
- Wie kan zich deze actie nog herinneren? Marleen Veenstra was de gelukkige winnaar van een half jaar gratis Back 2 Nature! Wij vonden deze actie ontzettend leuk en zullen deze zeer zeker weer herhalen in 2016! Hou de site goed in de gaten :)

back 2 nature actie


Friends Farm
- Mei was ook de maand waarin Supreme de nieuwe snack en voerlijn introduceert.

supreme friends farm

Juni 2015


terracotta elmatoTerracotta
- In juni hebben de nieuwe artikelen van Elmato hun intrede gedaan. Met als hoogtepunt de populaire terracotta tunnels voor kleine knaagdieren. Hier rechts op de foto is het hamstertje van Nicky Broeckhoven te zien die het huisje getest en zo te zien goedgekeurd heeft :) De huisjes zijn kunnen de nageltjes helpen slijten en geven verkoeling in de zomer doordat ze wat koeler blijven. Het materiaal koelt ook sneller af dan andere materialen. De dieren vinden het zichtbaar prettig om in dergelijke huisjes te verblijven.

Schrijf en win - We hadden in juni ook de schrijf en win actie, waarbij iedereen die een review schreef een kortingscode won ter waarde van 5% korting op het gehele assortiment. Iedereen was er vrolijk op los geschreven en we mochten veel kortingscodes uitdelen! :)

Juli 2015


Kaartspel
- In juli kwam het kaartspel van Versele-Laga voorbij. Dit spel is exclusief bij DRD Knaagdierwinkel verkrijgbaar.

versele laga kaartspel

Augustus 2015


Lief voor Dieren armband
- In augustus hadden we een leuke Vitakraft actie waarin we een lief voor dieren armband weggaven. De bedel armbandjes vielen goed in de smaak en we spaarden ze allemaal!

September 2015


Silent Spinners
- Foutje bedankt! De tijdelijke productiefout van de silent spinners is ook nog voorbij gekomen het afgelopen jaar. Dankzij de snelle actie van de fabrikant waren de problemen snel verholpen en konen we binnen no time weer genieten van deze leuke loopradjes.

Tikki huis actie - In oktober werd er een leuk Tiki Huisje verloot. Onder andere het hamstertje van Janneke Geerlings geniet nu van een waar vakantie huisje in zijn verblijf.

Oktober 2015


Vitakraft sticks
- Vanaf oktober zijn de Vitakraft sticks blijvend in prijs verlaagd!

vitakraft sticks in prijs verlaagd

Supreme selective - Ook hebben we de supreme selective lijn blijvend in prijs verlaagd vanaf november.

Sinterklaas - Met de intocht van Sinterklaas kregen al onze klanten natuurlijk wat lekkers van Sint en Piet!

December 2015

de gelukkikge cavia boek
Bernice Muntz
- In december is het nieuwe boek van Benrice Muntz bij ons verschenen. Het boek heet "De gelukkige cavia" en gaat over de verzorging van de Cavia. Erg mooi boek en heel interessant om te lezen.

Elmato - Ook zijn er in december nieuwe Elmato artikelen geïntroduceerd, waaronder de hoogslaper voor kleine knaagdieren en de boedelbak, waar de kleine knaagdieren lekker in kunnen spelen of de het hangplateau voor hamsters en ratten. Kortom weer heel veel neiuws.

RHD virus - Maar we kregen ook minder goed nieuws te horen tijdens de feestelijke dagen. Er was een dodelijk virus uitgebroken dat zeer gevaarlijk bleek te zijn voor wilde- maar ook onze huiskonijnen. Gelukkig is er een vaccin beschikbaar. Lees hier meer over het RHD virus.


We kijken terug op een druk, maar vooral gezellig jaar. We hebben veel leuke dingen kunnen doen. We willen u "onze klant" heel erg bedankten voor het vertrouwen dat u in ons had het afgelopen jaar en we hopen u ook het komende jaar weer uitstekend van dienst te mogen zijn!Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »