De beste wensen voor 2015

De beste wensen voor 2015

Allereerst willen wij namens het hele DRD Knaagdierwinkel team, iedereen een gelukkig, gezond en fantastisch jaar toewensen. Moge 2015 voor iedereen een prachtig jaar worden!

Kleine terugblik

Er is weer een jaar voorbij gegaan en natuurlijk hoort daar een kleine terugblik bij. 365 dagen zijn voorbij gevlogen en we kijken met veel plezier terug op al deze dagen. DRD knaagdierwinkel heeft met name in 2014 erg veel veranderingen doorgemaakt. We zijn verhuisd naar een grotere vestiging, we hebben onze website geheel vernieuwd. Dit laatste zullen we niet snel vergeten, want het was een zeer grote klus om te klaren :)

We hebben het afgelopen jaar goed naar u geluisterd en geprobeerd zoveel mogelijk artikelen aan ons assortiment toe te voegen. We zijn in veel gevallen grensoverschrijdend te werk gegaan en zijn dan ook erg blij dat we erin geslaagd zijn de veelgevraagde Critter Bath's en Carefresh bodembedekking terug te krijgen en een stap gemaakt hebben richting verantwoorde knaagdier voeding en snacks. Onze complimenten gaan daarom ook uit naar fabrikanten die het afgelopen jaar bewust met hun assortiment bezig zijn geweest en over zijn gestapt op natuurlijke ingrediënten, zoals bijvoorbeeld terug te zien was in de Beaphar Nature lijn en de Vitakraft Emotion lijn.

cotton n cardEen leuke nieuwkomer in 2014 is Cotton N Card.
Een bodembedekker die zeer leuk gecombineerd is en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding heeft naar onze mening.
Een mooie bijkomstigheid is dat de fabrikant van Cotton N Card een gedeelte van de opbrengst doneert aan goede doelen in Afrika. Maatschappelijk verantwoord.

De samengang van Karlie en Flamingo in 2014 heeft voor veranderingen gezorgd. Een van deze veranderingen die wij hebben gemerkt is dat de Tutti Frutti Huisjes niet meer gemaakt worden door Karlie en daarmee eindigt een tijdperk in onze ogen :( Erg jammer.

Versele Laga is het afgelopen jaar ook helemaal tot leven gekomen met leuke acties en nieuwe producten en lijnen. Zo is de "complete" lijn helemaal vernieuwd en ook Versele Laga is een mooie natuurlijke richting ingeslagen met de "Country's best" lijn. Deze laatste zult u ook spoedig in onze digitale schappen terugvinden.

De fabrikant van de leuke speeltjes "IPTS" heeft zijn naam veranderd naar "Beeztees". Wij zullen voor de bestaande artikelen de oude naam aanhouden. Nieuwe artikelen zullen de nieuwe merknaam krijgen.

Waar we bijzonder blij mee zijn en u waarschijnlijk ook, is dat we de verzendkosten hebben kunnen verlagen voor onze Belgische klanten. Wij zullen ons best blijven doen om de kosten zo laag mogelijk te houden!

Niet te vergeten heeft u het afgelopen jaar kennis kunnen maken met de prachtige natuurproducten van het Duitse Kwaliteitsmerk "Elmato". Wij kunnen u verzekeren dat ook het komende jaar er weer volop nieuwe artikelen van dit mooie merk bij zullen komen.

Kleine voorruitblik

2014 was voor ons het jaar van groei en bloei, maar ook voor het komende jaar leggen we de lat weer een stukje hoger. We staan bol met nieuwe ideeën en doelstellingen en we hopen deze in 2015 allemaal te kunnen realiseren. Voor u betekend dit: "Prettig en betrouwbaar shoppen voor uw knaagdieren met kortingen, acties en unieke artikelen".

Het is voor ons belangrijk dat winkelen bij DRD Knaagdierwinkel een positeve ervaringe is en blijft! Daar zullen wij ons voor in blijven zetten. De grootste knaagdierwinkel van Nederland en de beste service!

Bedankt!

Wij willen u graag hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar en in uw vertrouwen in ons!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »