Critter Bath wat kun je ermee?

Critter Bath wat kun je ermee?

De Super Bath Critter Bath uitgetest bij De Russische Dwerghamster. "De Hamstertjes waren zeer enthousiast en blij met het huisje".

critter bath

Ik was al een tijdje op zoek  naar de Critter Bath badhuisjes en nu dan toch eindelijk gevonden :D Leuke badhuisjes voor de hamstertjes. De Critter Bath huisjes kunnen gebruikt worden als toilet, badhuis of slaaphuisje. Ik gebruik ze in eerste instantie als badhuisje met chinchilla zand erin. Onze hamstertjes vinden ze leuk!

critter bath hamsterDe Critter Baths van Super Bath zijn verkrijgbaar in een Roze en Blauwe kleur. Qua afmetingen zijn ze ruimer dan ik had verwacht 10 x 10 cm lijkt niet veel, maar is meer dan genoeg voor een Russische Dwerghamster, zoals te zien op de eerste foto. Op de onderstaande foto is Hakuni te zien, dit is één van onze Duitse Russische Dwerghamstertjes Ze vindt het badje helemaal geweldig!

Zandbadje

Als je het Critter Bath als zandbadje gebruikt, dan kun je het beste Chinchilla zand gebruiken. Dit zand is erg fijn en beter dan normaal of bijvoorbeeld schelpenzand. De laatste kan de vacht en de huid beschadigen. Een chinchillazandbad kan met name fijn zijn in de zomer omdat het dan afkoelend werkt. Verder is het zeer goed voor de vacht.

Toilet

Je kunt de critter bath ook als toilet gebruiken. Als je dwerghamster zijn behoefte in 1 hoek van de kooi doet, zet dan op die plaats het critter bath en de kans is groot dat de hamster zijn behoefte dan in de critter bath gaat doen, doe voor de zekerheid nog iets bodembedekking erbij waar je dwerghamster op geplast heeft. De poepjes zullen nog wel overal gedaan worden waarschijnlijk.

Slaaphuisje

De Critter Bath huisjes zijn ook ideaal geschikt als slaaphuisje. Ze zijn al redelijk dicht waardoor de hamstertjes zich veilig voelen. Doe er nog wat zacht nestmateriaal in en het is een heerlijk knus slaaphuisje voor een hamstertje.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »