Critter Bath voor kleine knagers is weer terug!

Critter Bath voor kleine knagers is weer terug!

De super populaire Critter Badjes voor kleine knaagdieren zijn er weer!

Wist je dat?

  • Kleine knaagdieren het heel prettig vinden om een zandbad te nemen?
  • Sommige knaagdieren zoals de Gerbil en de Chinchilla dit zelfs nodig hebben voor een goede vachtverzorging?
  • Het zandbad afkoeling geeft tijdens warme dagen?
  • De huisjes zelf lekker koel blijven?


Beeztees Critter Bath Badhuis 9 cmDe Badhuisjes zijn ideaal geschikt voor kleine knaagdieren die zo af en toe een zandbad nemen. Dankzij de dichte vorm van het huisje blijft het zand in het zandbadje in plaats van eromheen en zo door de hele kooi heen. De meeste zand badderende knaagdieren rollen energiek door het zand heen, waardoor het zand alle kanten op vliegt. Dan is een dicht zandbadje erg prettig.

Het aanbieden van een zandbad aan kleine knaagdieren wordt steeds populairder. Zelfs dieren die het niet direct nodig hebben voor een noodzakelijke vachtverzorging, genieten hier zichtbaar van. Daarom worden zandbadjes nu naast Gerbils en Chinchilla's ook aangeboden aan hamsters.

De vacht profiteerd ervan! Dankzij de reinigende werking van het zand wordt de vacht schoon en glanzend. Let wel op dat je speciaal Chinchillazand gebruikt of Gerbilzand. Schelpenzand is bijvoorbeeld niet geschikt omdat het te scherp is voor de vacht en deze kan beschadigen. Ook kan schelpenzand door de scherpe stuctuur de huid van de knagers beschadigen.

Zand dat gebruikt kan wordenReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »