Cotton Comfort - Joris No Smell

Cotton Comfort - Joris No Smell

Cotton Comfort gaat binnenkort van naam veranderen. We kennen deze bodembedekking nu nog als "Cotton Comfort", maar heel binnenkort gaat dat veranderen naar "Joris No Smell".

Het is eigenlijk wel grappig om te weten dat Cotton Comfort vroeger "Joris No Smell" en "No Smell" heette. De naam is tussentijds veranderd naar "Cotton Comfort" en gaat nu weer terug richting de "No Smell".

Onduidelijkheid m.b.t. de naam


Omdat we veel vragen krijgen naar de tussenverpakking op dit moment, willen we dit graag via deze blog toelichten. De verpakking die op de website te zien is komt niet overheen met de verpakking die de boedembedekking op dit moment heeft. De verpakking is namelijk helemaal doorzichtig met een sticker aan de voorzijde. Omdat de fabrikant veranderingen doormaakt is de naam ook tijdelijk veranderd van "Cotton Comfort" naar "Cotton N Cotton". Dit is tijdelijk en zal overgaan in "Joris No Smell".

Afrika en India


Wat ook leuk om te weten is, dat er twee verschillende soorten katoen bedding verkrijbaar zijn in Nederland. De ene is de originele "Cotton Comfort" van zeer hoogwaardige kwaliteit en de andere submerken van hele andere kwaliteit. Het verschil zit 'm in de kleur, maar ook de absorbtie kracht en het stofgehalte. Cotton Comfort is licht van kleur, absorbeerd heel goed en stof niet. De andere katoen bedding absorbeerd minder goed, is droger en stoffig.

De originele katoen bedding van Cotton Comfort wordt in Afrika gemaakt. De andere submerken komen uit India.

cotton comfort

Bewaren

Bewaren

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »