Corona

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in Corona
  • 2
Corona

Ten eerste willen wij je sterkte en gezondheid wensen in deze periode. Alles verloopt zonder verandering. U kunt bij ons bestellen en uw bestelling zal geleverd worden zoals u van ons gewend bent.

Update Algemeen 22-01-2021

Gisteren heeft het kabinet aangekondigd dat in Nederland vanaf zaterdag 23 januari tot en met 9 februari van 21.00 uur tot 4.30 uur een avondklok geldt. Doel is het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Tijdens de avondklok zijn alleen noodzakelijke reizen toegestaan, waaronder voor werk. Daarom heeft de invoering van de avondklok geen impact op onze dienstverlening. We verwerken en bezorgen je bestellingen zoals je gewend bent. Ook in de avonduren. Daarbij blijft de gezondheid en veiligheid van onze collega’s, klanten en partners onze grootste prioriteit!

Update Algemeen 17-12-2020

De nieuwe maatregel om winkels te sluiten heeft als gevolg dat een klein deel van de PostNL locaties per direct hun deuren hebben moeten sluiten. Pakketten die al op een gesloten PostNL locatie liggen, worden door PostNL zoveel mogelijk opgehaald en naar een PostNL locatie in de buurt gebracht die wel open is. Wil je weten welke PostNL locaties open zijn? Bekijk dan de openingstijden via de locatiewijzer en neem voor de zekerheid contact op met jouw dichtstbijzijnde PostNL locatie voor het inleveren van jouw pakketten.

Update Algemeen 14-12-2020

ALGEMEEN

Premier Rutte heeft zojuist vergaande maatregelen aangekondigd. Bekijk de meest recente maatregelen op Rijksoverheid.nl

DRD Knaagdierwinkel

Wij blijven ongewijzigd geopend. Alles verloopt zonder verandering. U kunt bij ons bestellen en uw bestelling zal verzonden worden zoals u van ons gewend bent. Naar aanleiding van de verdere verspreiding van het Corona virus zijn er vanuit overheidswegen richtlijnen opgesteld die wij ook volgen.

Update Algemeen 13-10-2020

ALGEMEEN

Gisteren heeft het kabinet strengere maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Het aantal besmettingen moet omlaag en dat kan alleen door het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken. Ook zal er strenger worden gehandhaafd.

DRD Knaagdierwinkel

Alles verloopt zonder verandering. U kunt bij ons bestellen en uw bestelling zal verzonden worden zoals u van ons gewend bent. Naar aanleiding van de verdere verspreiding van het Corona virus zijn er vanuit overheidswegen richtlijnen opgesteld die wij ook volgen.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Mondkapje: Al onze medewerkers houden afstand en hebben een mondkapje bij klantcontact aan de balie.
Fysiek winkelen: Is niet mogelijk
Bestelling afhalen: Is wel mogelijk, maximaal twee klanten tegelijk binnen
Voor onze klanten aan de balie: Houdt 1,5 meter afstand, draag een mondkapje, let op de vloermarkering. Kom zoveel mogelijk alleen. Kom niet als u verkouden bent of klachten heeft. Betaal zoveel mogelijk contactloos of vooraf online.

Reacties

  1. DRD Knaagdierwinkel DRD Knaagdierwinkel

    De kans dat huisdieren besmet raken met het coronavirus is erg klein. Voor nu staat vast dat Honden, Katten, Fretten en Nertsen besmet kunnen raken. Voor alle actuele informatie met betrekking tot huisdieren en corona verwijzen wij u graag naar de rijksoverheid website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/dieren/huisdieren

  2. Nancy Vd Vd schagt Nancy Vd Vd schagt

    Kunnen cavia s besmet worden door carona ik zelf ben wel getest en ik ben gezond

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »