Corona

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in Corona
  • 0
Corona

Ten eerste willen wij je sterkte en gezondheid wensen in deze periode. Alles verloopt zonder verandering. U kunt bij ons bestellen en uw bestelling zal geleverd worden zoals u van ons gewend bent.

Alles verloopt zonder verandering. U kunt bij ons bestellen en uw bestelling zal geleverd worden zoals u van ons gewend bent.

Naar aanleiding van de verdere verspreiding van het Corona virus zijn er vanuit overheidswegen richtlijnen opgesteld die wij ook zullen invoeren.

De maatregelen zijn ingevoerd om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen, de gezondheid van onze medewerkers te beschermen en de continuïteit voor onze klanten zo veel mogelijk te garanderen.

Wij hebben de hygiënische maatregelen overgenomen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Al onze medewerkers worden geacht de maatregelen na te leven. Wij hebben extra hygiënische schoonmaakmiddelen en maatregelen ingezet op onze werkplekken.

Om contacten en eventuele verspreiding tot een minimum te beperken, is het niet meer mogelijk om bij in de winkel te winkelen. Bestellen en afhalen is wel mogelijk. Wij vragen u bij het afhalen zoveel mogelijk met de pin te betalen.

Bezorging door PostNL

Goed om te weten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten PostNL bezorgd de pakketten tot op heden onveranderd

Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. De bezorgers bezorgen daarom zoals gebruikelijk de post, pakketten en andere zendingen voor klanten. Mocht daar verandering in komen of aanvullende maatregelen worden getroffen, dan brengen we jou daar direct van op de hoogte. Verruiming bezorgtijden en andere maatregelen voor bezorgersPostNL doet er alles aan om de kans op besmetting bij medewerkers te verkleinen. PostNL werkt op dit moment aan maatregelen om de bezorgtijden van bezorgers te verruimen.

Update: 20-03-2020

Het is niet meer mogelijk om zendingen direct naar een PostNL locatie in België te sturen.
Nieuwe maatregelen van de Belgische regering hebben tot gevolg dat een deel van de PostNL locaties in België gesloten is. Dit betekent dat een deel van de zendingen niet kan worden bezorgd. Lees hier over de gevolgen van de maatregelen: https://www.myparcel.nl/blog/laatste-updates/corona/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »