Corona

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in Corona
  • 2
Corona

Ten eerste willen wij je sterkte en gezondheid wensen in deze periode. Alles verloopt zonder verandering. U kunt bij ons bestellen en uw bestelling zal geleverd worden zoals u van ons gewend bent.

Update Algemeen 13-10-2020

Gisteren heeft het kabinet strengere maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Het aantal besmettingen moet omlaag en dat kan alleen door het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken. Ook zal er strenger worden gehandhaafd.

Update DRD Knaagdierwinkel 20-10-2020

Bestelen

Alles verloopt zonder verandering. U kunt bij ons bestellen en uw bestelling zal verzonden worden zoals u van ons gewend bent. Naar aanleiding van de verdere verspreiding van het Corona virus zijn er vanuit overheidswegen richtlijnen opgesteld die wij ook volgen.

Onze maatregelen

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Mondkapje: Al onze medewerkers houden afstand en hebben een mondkapje bij klantcontact aan de balie.
Fysiek winkelen: Is niet mogelijk
Bestelling afhalen: Is wel mogelijk, maximaal twee klanten tegelijk binnen
Voor onze klanten aan de balie: Houdt 1,5 meter afstand, draag een mondkapje, let op de vloermarkering. Kom zoveel mogelijk alleen. Kom niet als u verkouden bent of klachten heeft. Betaal zoveel mogelijk contactloos of vooraf online.

UPDATE POSTNL 20-10-2020

postnl poster corona maatregelen

Afleverlocatie

 
Ook zijn als gevolg van de maatregelen in Nederland en het buitenland sommige bedrijven of afleverlocaties gesloten. Indien een zending naar een gesloten bedrijf of afleverlocatie wordt verstuurd, wordt deze geretourneerd. Wees je ervan bewust dat wanneer in dit geval een zending geretourneerd wordt, verzendkosten niet geclaimd kunnen worden.
 

Bezorgers PostNL

PostNL volgt de algemene RIVM-richtlijnen en neemt maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en het contact tussen bezorger en ontvanger te minimaliseren. PostNL licht medewerkers in en zorgt dat zij weten wat ze moeten doen om gezond en veilig te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.
 

Bezorging van pakketten

Het aantal te bezorgen pakketten is enorm gestegen. Online bestellen is in deze periode tenslotte een makkelijke en veilige manier om levensmiddelen en andere producten in huis te halen. Door de drukte die ontstaan is door het grote aantal bestellingen en de overheidsmaatregelen is het mogelijk dat de levering van jouw zendingen vertraging oploopt.
 
 

Reacties

  1. DRD Knaagdierwinkel DRD Knaagdierwinkel

    De kans dat huisdieren besmet raken met het coronavirus is erg klein. Voor nu staat vast dat Honden, Katten, Fretten en Nertsen besmet kunnen raken. Voor alle actuele informatie met betrekking tot huisdieren en corona verwijzen wij u graag naar de rijksoverheid website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/dieren/huisdieren

  2. Nancy Vd Vd schagt Nancy Vd Vd schagt

    Kunnen cavia s besmet worden door carona ik zelf ben wel getest en ik ben gezond

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »