Care+ Voeding voor knaagdieren

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • 0
Care+ Voeding voor knaagdieren

De tijd dat alle knaagdieren en konijnen hetzelfde voer kregen is gelukkig voorbij. Sinds een aantal jaren zijn er op de diersoort afgestemde voeders verkrijgbaar.

Deze gemengde voeders bevatten de juiste ingrediënten om te voorzien in de voedselbehoefte. Het grootste probleem is echter dat er restjes overblijven. Knagers zijn echte lekkerbekken, de smakelijkste ingrediënten worden direct opgesmuld terwijl andere brokjes blijven liggen. Het gevolg hiervan is dat er tekorten aan bepaalde voedingsstoffen kunnen ontstaan. Dit uit zich in een verminderde weerstand of een slechte vachtconditie. Om deze problemen te voorkomen is er nu Beaphar Care+. Met deze voeding behoren restjes en voedingstekorten tot het verleden.

Beaphar Care+ is een unieke voeding. Alle ingrediënten, nodig voor een bepaalde diersoort, worden samengevoegd in ieder brokje. Dit heet extruderen en wordt gedaan door alle bestanddelen onder hoge druk en temperatuur samen te brengen. In dit proces wordt het voer gesteriliseerd en worden de eiwitten makkelijk verteerbaar gemaakt. Vanwege de korte verhittingstijd gaan de natuurlijke vitaminen niet verloren. Ieder brokje Beaphar Care+ heeft dus dezelfde samenstelling. De knager kan niet meer selecteren, dus blijven geen restjes over. Beaphar Care+ is daarom dan ook een echte revolutie in knaagdier- en konijnenvoeding.


Beaphar Care+ is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, nutritionisten en vooraanstaande knaagdierspecialisten. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten zijn de verschillende varianten samengesteld. Naast het bepalen van de juiste mix van ingrediënten, is ook veel aandacht besteed aan de hardheid, grootte en vorm van de brokjes. Dit om ervoor te zorgen dat de tanden schoon, vrij van plak en op de juiste lengte blijven. Verder zijn overheerlijke kruiden toegevoegd om ervoor te zorgen dat ieder dier gek is op deze heerlijke brokjes.


Een groot verschil tussen Beaphar Care+ en andere knaagdiervoeders is de kwaliteit van de gebruikte eiwitten. De eiwitten in Care+ hebben een hoge biologische waarde, wat wil zeggen dat ze vrijwel exact hetzelfde zijn als deze die in de natuur worden gegeten. Omega 3 / Omega 6 vetzuren zijn in de ideale verhouding aanwezig. Dit houdt hart- en bloedvaten in optimale conditie. Een laag vetgehalte voorkomt dat vet zich afzet rond de organen.


Alle Care+ voeders bevatten FOS en MOS om de darmen in goede conditie te houden en te zorgen voor een optimale opname van de voedingsstoffen. Fructo Oligo Saccharide (FOS) stimuleert de groei van goede darmbacteriën, die helpen bij de vertering van het voedsel. Mannon Oligo Saccharide (MOS) bindt schadelijke bacteriën aan zich, schakelt ze uit en voert deze via de ontlasting af. Om knaagdieren en konijnen tegen ziekten te beschermen, bevatten alle Care+ voeders Echinacea en Spirulina. Deze extracten verhogen de weerstand van het dier. Bovendien heeft Care+ het Cell Protection System (vitamine E) tegen veroudering van de lichaamscellen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »