Beaphar Care+ Gerbil 700 gram nu slechts €5,99

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in Care+, Gerbil, voer
  • 1
Beaphar Care+ Gerbil 700 gram nu slechts €5,99

Beaphar Care+ Gerbil is nu in prijs verlaagd! Profiteer van de voordelige prijs bij DRD Knaagdierwinkel en verwen je Gerbil met Care+ Gerbil

Beaphar is een kwaliteitsmerk als het gaat om knaagdiervoeding. Dat is ook zo voor de Beaphar Care+ Gerbil. Deze voeder is kenmerkend door zijn samenstelling. Eelk brokje bevat precies de goede samenstelling voor de Gerbil.

Beaphar Care+ Gerbil 700 gramCare+ Gerbil voor een topconditie

Beaphar Care+ Gerbil zorgt ervoor dat Gerbils in topconditie blijven en dankzij de toegevoegde Yucca Schidigera zijn luchtjes nu ook verleden tijd. Deze plant zorgt er namelijk voor dat urine en poepjes minder ruiken.

Care+ Gerbil samenstelling op maat

Door de ideale samenstelling wordt Beaphar Care+ Gerbil direct geaccepteerd door de Gerbils. Het is echter wel verstandig bij elke voerwisseling altijd het oude voer nog even mee te mengen met het nieuwe zodat de Gerbils aan het nieuwe voer kunnen wennen.

Care+ Gerbil 700 gram goed voor 70 porties

De 700 gram verpakking Care+ Gerbil is goed voor minimaal 70 porties (dagen) voer voor 1 Gerbil. Voor 2 Gerbils zijn er minimaal c.a. 35 porties.

Care+ Gerbil samenstelling

De samenstelling bestaat uit onder andere: Granen, plantaardige bijproducten, groenten, zaden, vlees en dierlijke bijproducten, mineralen, gist, Yucca Schidigera, algen (Spirulina min 0,01%).


Eet smakelijk!


BewarenBewarenBewarenBewaren

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »