Bach Bloesem Rescue voor Knaagdieren

Bach Bloesem Rescue voor Knaagdieren

Knaagdieren zijn prooidieren en daardoor van nature angstig aangelegd. De dieren hebben hierdoor sneller stress door angst. Gelukkig kunnen we ze een beetje helpen.

Bach Bloesem RexcueKnaagdieren kunnen snel stress krijgen door angst. Vooral als de dieren uit hun vertrouwde omgeving worden gehaald of als er in hun nabije omgeving iets drastisch veranderd. Denk hierbij aan een bezoek bij de dierenarts of het geknal tijdens de jaarwisseling.

Als je een goeie band hebt met de knagertje kun je hem gerest stellen door zachtjes tegen hem te praten. Sommige knaagdieren worden rustiger als ze geaaid worden. Er blijven echter altijd situaties waarbij de dieren niet gerust te stellen zijn. Bach Bloesem Rescue kan hierbij uitkomst bieden.

Bach Bloesem Rescue is een homeopathische oplossing. Het is een 100% natuurlijke antistress remedie die snel verlichting geeft in noodsituaties die spanning en stress met zich meebrengen, bijvoorbeeld als knaagdieren hevig schrikken of in paniek raken. Het helpt het knaagdier rustig te blijven in moeilijke situaties, terwijl het dier wel alert blijft. Bach Rescue helpt bij ziekte, na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of trimmer, maar Rescue wordt ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden.

  • Kent geen bijwerkingen
  • Is niet verslavend
  • Belemmert de werking van andere geneesmiddelen niet


Wanneer te gebruiken?

In stressvolle situaties. Het is goed om een dag van tevoren te beginnen met toedienen van de druppels.

  • Jaarwisseling (vuurwerk knallen)
  • Dierenartsbezoek (controle/inentingen)
  • Trimsalon (konijnen trimmen/nagels knippen)
  • Shows (tentoonstellingen waarbij dieren door keurmeesters worden gehanteerd)
  • Wedstrijden (drukte)
  • Op reis (andere omgeving)


Hoe Bach Bloesem Rescue te gebruiken?

Bach Bloesem Rescue druppels zijn eenvoudig in gebruik en kan op diverse manieren worden toegediend (in de bek/ aan het drinkwater toe te voegen of door het voer van de knaagdieren mengen)

De remedies toevoegen aan het drinkwater of mengen door het voer van de dieren. De dosering is vier druppels per dag. Grotere dieren, zoals paarden, tien van Bach Rescue in hun drinkwater of voer. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de remedies dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval een mengflesje gebruiken. Dit doet u door vier druppels toe te voegen aan een 30 ml. mengflesje gevuld met bronwater. Hiervan minimaal vier keer per dag vier druppels. De dosering uit een mengflesje is hetzelfde voor grote en kleine dieren.


De dosering uit het mengflesje kan op verschillende manieren worden toegediend, bijvoorbeeld:

  • Direct in de mond of bek


Wat is de samenstelling van Bach Bloesem Rescue?

Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum.Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »