Assortiment wijzigingen bij Carefresh

Assortiment wijzigingen bij Carefresh

Carefresh is één van de meest populaire bodembedekkers in Nederland. De vrolijk gekleurde en vooral zachte papierpropjes sieren menig hamsterverblijf en terecht want het is een hele mooie bodembedekker die niet stof en goed absorbeert. Voor alle fans een korte samenvatting van de veranderingen binnen het Carefresh assortiment.

Carefresh is Chipsi Carefresh geworden! Dat betekent naast een nieuwe merknaam ook nieuwe verpakkingen en een aantal assortimentswijzigingen. De varianten 'Blue' en 'Pink' zijn uit het assortiment gehaald. 'Forest Green' is daarvoor in de plaats gekomen. De variant 'Ultra' heet nu 'Pure White' en 'Natural' heet nu 'Original'.

NIEUWE VERPAKKING

Het eerste wat opvalt is de nieuwe verpakking. De Carefresh verpakking heeft een geheel nieuw jasje gekregen. Ook zijn de pakket meer geperst, hierdoor lijkt het alsof de pakken kleiner zijn, maar dat is niet zo als je de bodembedekker uit elkaar haalt.

PINK & BLUE VERDWIJNEN

Helaas zijn de kleuren roze en blauw uit het assortiment geschrapt. Tragisch als je het ons vraagt, want wij vonden deze kleuren juist heel erg mooi. Maar marktonderzoek heeft uitgewezen dat het niet zulke populaire kleuren waren en daarom moeten we afscheid van ze nemen :(

GROEN IS NIEUW!

De fabrikant maakt het dan wel weer goed met ons door de veelgevraagde groene kleur toe te voegen aan het assortiment. Waar we eerst blauwe riviertjes konden maken kunnen we nu groene grasveldjes creëren.

carefresh groen

CHIPSI?

De met grote letters "CHIPSI" gedrukte merknaam op de verpakking zal je vast niet ontgaan zijn. Je vraagt je wellicht af wat heeft CHIPSI met Carefresh te maken? CHIPSI is een duits bedrijf dat een aantal jaar geleden het Amerikaanse Carefresh heeft overgenomen.


carefresh bodembedekking vor knaagdieren en konijnen

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe Facebook Instagram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »