40% Korting Beaphar Nature OP = OP

40% Korting Beaphar Nature OP = OP

Beaphar Nature

De vraag naar gezonde en verantwoorde voeding is de laatste jaren flink toegenomen. Wie voeding eet zonder allerlei toevoegingen, zoekt dit ook voor zijn of haar huisdier. Met de Nature lijn kunt u uw Cavia en Konijn deze natuurlijke voeding geven.

Bestel hier de actie verpakkingen met 40% korting!


Nature pelletvoeding is de verantwoorde lekkere voeding voor Konijnen en Cavia's. De voeding is 100% graanvrij en heeft een zeer hoog ruwvezelgehalte. Ieder brokje is gelijk van samenstelling, waardoor selectief eetgedrag niet meer voorkomt. Het knaagdier krijgt met iedere hap alle voedingsstoffen binnen die het nodig heeft.

De langwerpige hartvorm van de brokjes draagt bij aan de natuurlijke gebitsslijtage van het dier. Het belangrijkste ingrediënt is Timothy hooi, het gezonde hooi met een ideale calcium : fosforverhouding.
Nature bevat geen kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen en is erg lekker doordat appel, cichorei en oregano zijn toegevoegd. De gevarieerde samenstelling van vele gezonde ingrediënten en het ontbreken van allerlei kunstmatige toevoegingen maken deze voeding ideaal voor de Konijnen en Cavia's.

Waarom Nature Pelletvoeding?

  • 100% Graanvrij: zodat er slechts beperkt zetmeel in de voeding zit. Hierdoor een optimale verhouding tussen zetmeel en vezels, ideaal voor de darmwerking.
  • Op basis van Timothy hooi: helpt om blaasproblemen te voorkomen en zorgt voor een hoog ruwvezelgehalte.
  • Zonder kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen: passend bij een bewuste levensstijl.
  • Zeer gevarieerd: bevat o.a. 30 verschillende soorten kruiden/grassen om het voedingspatroon in de natuur te benaderen.
  • Met inuline: een prebioticum dat de ontwikkeling van de darmflora stimuleert. Zeer belangrijk voor de weerstand en gezondheid van het dier.
  • Bevat vitamine E ter bescherming van de lichaamscellen tegen vrije radicalen.
  • Met Yucca-plantenextract: vermindert de ontlastingsgeur.
  • Dental functie: de vorm van de brokjes ondersteunt de natuurlijke tandslijtage.
  • All-in-One voeding: ieder brokje is compleet en er blijven geen restjes over.
  • Licht-en luchtdichte verpakking: zodat de voedingswaarde optimaal bewaard blijft.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »