De Groene Os Blaas en Nier Compositum Konijn 50 ml
Blaas en Nier Compositum Konijn 50 ml €20,95

Blaas en Nier Compositum Konijn 50 ml

€20,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
 • Zaterdag besteld, maandag in huis!
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Klantenservice van 11:00 tot 16:00
Productomschrijving

De Groene Os Blaas en Nier Compositum Konijn 50 ml

Blaas en Nier Compositum ondersteunt de filterwerking van de nieren en helpt zowel de blaas als urinewegen schoon te houden. Daarnaast verhoogt het de weerstand in de blaas en bevordert het een goede vochthuishouding.

 • Berendruif (Arctostaphylos uva ursi) helpt de urinewegen schoon te houden. Daarnaast is het door de looistoffen, ursolzuur, hyperoside en arbutine ook verzachtend.
 • Berk (Betula alba) bevordert een gezonde vochthuishouding. Als nierdrainagemiddel werkt het reinigend.
 • Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis) bevat de krachtige inhoudsstoffen hydrazine en berberine. Het verhoogd de weerstand in de blaas.
 • Guldenroede (Solidago virgaurea) ondersteunt een gezonde vochthuishouding.
 • Javaanse nierthee/kattensnor (Orthosiphon stamineus) wordt ook wel stenenbreker genoemd. Het ondersteunt een gezonde nierfunctie.
 • Kattenklauw (Uncaria tomentosa), heeft een breed, ondersteunend effect. Naast het onderhouden van een normale weerstand verzorgt kattenklauw het slijmvlies.
 • Kurkboom (Phellodendron amurense) bevat net als Hydrastis veel berberine en de antioxidant quercitine. In de Traditionele Chinese geneeskunst heeft deze plant een rijke historie.
 • Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) is een bekend kruid om het immuunsysteem een boost te geven.


Gebruiksaanwijzing Blaas en Nier Compositum Konijn 50 mll

Konijnen: 2 maal daags 3 druppels per 500 gram lichaamsgewicht Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.
20 druppels = 1 ml
Het is het beste om de druppels buiten de voertijden om te geven. Dit kan eenvoudig door het compositum op een stukje brood of stukje vlees (honden/katten) te druppelen en het op die manier toe te dienen.
Gebruik in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur daarna verlengd worden. Na 6 weken gebruik steeds een stopweek inlassen.

Contra-indicaties Blaas en Nier Compositum Konijn 50 ml

Bij chronische nieraandoeningen alleen gebruiken op advies van de dierenarts. Niet gebruiken bij auto-immuunaandoeningen. Gebruik tijdens de dracht- en lactatieperiode alleen in overleg met de dierenarts of therapeut.

Wanneer er eerder antibiotica is gebruikt, is het een goed idee om een probioticum in te zetten om de darmflora en daarmee een belangrijk deel van de weerstand te herstellen. Hoe vaker een dier een infectie heeft gehad, hoe groter de kans dat er nog een infectie volgt. Door veelvuldig antibioticagebruik kan er op den duur resistentie optreden. Het is belangrijk deze vicieuze cirkel te voorkomen of te doorbreken.

Voor en na openen droog, donker en koel bewaren.

Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van een dierenarts.

Specificaties
Inhoud: 50 ml
Samenstelling: Solidago virgaurea (guldenroede), Orthosiphon stamineus (kattensnor), Arctostaphylos uva ursi (beredruif), Betula pendula (berk), Berberis vulgaris (zuurbes), Cantharis vesicatoria (Spaanse vlieg), Echinacea purpurea (rode zonnehoed), Hydrastis canadensis
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, konijn, hond, kat, paard, pony
Bijzonderheden: -
De Groene Os Blaas en Nier Compositum Konijn 50 ml
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »