Trixie Biologische Humus 20 liter voor knaagdieren
Biologische Humus 20 liter voor knaagdieren €13,95 €14,95

Biologische Humus 20 liter voor knaagdieren

€14,95 €13,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
 • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Veilig en achteraf betalen
 • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Trixie Biologische Humus 20 liter voor knaagdieren!

Speciale biologische turf-/zandmengeling voor knaagdieren. De Humus voorziet de dieren in hun natuurlijke graaf behoefte. Zonder toegevoegde meststoffen. Zeer geschikt voor in een natuurlijke verblijf in Duitse Stijl of bij het Hamsterscapen.

 • speciale turf-/zandmengeling voor tropische en subtropische terraria
 • ideale bodembedekking voor verschillende reptielen (bijv. jemenkameleon, huisgekko, roodkeelanolis), spinachtigen en amfibieën
 • toevoeging van aluinaarde optimaliseert de wateropslag
 • ideaal voor het graafgedrag van de dieren
 • geschikt voor het leggen van eieren voor verschillende soorten kameleons
 • zonder toegevoegde meststoffen

 

BODEMLAAG OVERZICHT

Bodembedekking laag voor knaagdier verblijfOmdat het soms lastig te bepalen is hoeveel bodembedekking nodig is voor een bepaald verblijf hebben we een overzichtje gemaakt voor de meest gangbare verblijven en gesorteerd op hoogte van de bodemlaag. Voor graafbare bodembedekkers is een dikkere laag aan te bevelen. Voor niet graafbare bodembedekkers wordt een lagere bodemlaag geadviseerd.
*De meeste bodembedekkers zijn geperst verpakt waardoor het volume vergroot wordt door de bodembedekking uit elkaar te nemen en op te schudden.

Specificaties
Materiaal: Turf
Liter: 20 Liter
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil
Trixie Biologische Humus 20 liter voor knaagdieren
Reviews
9 / 10
(2)
8 / 10
Els 01 Augustus 2019

Toen ik het uit de zak haalde en in het hok deed was het erg nat. Op zich is dat niet zo erg denk ik want in de natuur zal een hamster ook vast wel eens natte pootjes krijgen maar ik had er een meerkamerhuisje op gezet met papieren nestmatriaal er in en dat absorbeert natuurlijk het vocht dus dat was in een paar minuten nat en dat was natuurlijk niet de bedoeling dus ik heb t er weer uit geschept en toen in een paar open zakken een paar dagen laten drogen en alsnog in mijn andere hok gebruikt. Leuk hoor voor een hamster om heerlijk in de modder te kunnen wroeten...weer eens een andere geur en een ander gevoel aan de pootjes...ik zeg doen!

10 / 10
Jip 02 April 2019

goede natuurlijke bodembedekking

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »