Beeztees Critter Bath Badhuis 9 cm
Critter Bath Badhuis 9 cm €9,99

Critter Bath Badhuis 9 cm

€9,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Critter Bath Badhuis 9 cm voor kleine knaagdieren

Leuke badhuisjes voor kleine knaagdieren zoals, Muisjes en Dwerghamstertjes. De Critter Bath huisjes kunnen gebruikt worden als toilet, badhuis of slaaphuisje. Het huisje is gemaakt van Keramiek en is verkrijgbaar in een mint kleur.

Als u het Critter Bath als zandbadje gebruikt, dan kunt u het beste Chinchilla zand gebruiken. Dit zand is erg fijn en beter dan normaal of bijvoorbeeld schelpenzand. De laatste kan de vacht en de huid beschadigen. Een zandbad kan met name fijn zijn in de zomer omdat het dan afkoelend werkt. Verder is het zeer goed voor de vacht.

U kunt de critter bath ook als toilet gebruiken. Als uw dwerghamster zijn behoefte in 1 hoek van de kooi doet, zet dan op die plaats het critter bath en de kans is groot dat de hamster zijn behoefte dan in de critter bath gaat doen, doe voor de zekerheid nog iets bodembedekking erbij waar de dwerghamster op geplast heeft.

De Critter Bath huisjes zijn ook ideaal geschikt als slaaphuisje. Ze zijn al redelijk dicht waardoor de hamstertjes zich veilig voelen. Doe er nog wat zacht nestmateriaal in en het is een heerlijk knus slaaphuisje voor uw dwerghamstertje.
Bewaren

Specificaties
Afmetingen: 9 x 9 x 11 cm
Openingen: 5 x 6.5 cm (bxh)
Materiaal: Keramiek | groen
Open Bodem: Nee
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Beeztees Critter Bath Badhuis 9 cm
Reviews
9.6 / 10
(5)
10 / 10
Willy 03 Juni 2019

Super!!! Erg blij mee!

10 / 10
G.B 04 Maart 2018

Heel goed badhuisje. Onze hamster gebruikt het meerdere keren per dag. Het zand komt er niet uit.

8 / 10
Iris S. 01 Februari 2018

Erg fijn huisje. Mijn hamster maakt hier kraag zijn nestje van!

10 / 10
silvia v. 01 December 2017

leuk, gezellig en mooi badhuisje, voor de dwerghamster, in de zomer zonder badzand ook lekker koel voor je hamstertje, met badzand lekker badje om te badderen en het zand blijft in het critterbad tenzij je hamster echt gaat graven

10 / 10
Tamara 05 Juni 2016

Wat ben ik blij dat DRD knaagdierwinkel deze Critter Bath Badhuisjes weer heeft! Ik had de vorige versies in de kleuren roze en blauw ook en vond deze kleur schitterend! Ik heb m direct besteld en had m de volgende dag al in huis echt super! Mijn dwerghamsters zijn erg blij met het badhuisje.

Combideals
+ Witte Molen Chinchillazand
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »