Beaphar Care+ Konijn 10 kg
Care+ Konijn 10 kg €40,99 €50,45

Care+ Konijn 10 kg

€50,45 €40,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Voor 16:00 uur besteld morgen in huis!
Informatie

Beaphar Care+ Konijn 10 kg

Beaphar Care+ Konijn is een speciaal voor konijnen ontwikkelde voeding. Deze bijzondere brokken hebben een samenstelling die precies is afgestemd op de voedingsbehoefte van het konijn. De smaakvolle brokjes bevatten naast een ruime hoeveelheid vezels ook een uitgebalanceerde verhouding van de meervoudig onverzadigde vetzuren Omega-3 & Omega 6 (uit maïs, tarwe, soja en vlaszaad), vitamine E voor de lichaamscellen, het juiste ruwvezelgehalte en smakelijke kruiden.

Beaphar Care+ Konijn is samengesteld in samenwerking dierenartsen en voedingsdeskundigen. Care+ is geëxtrudeerd, deze hittebehandeling maakt een betere vertering van eiwitten uit het voer mogelijk. De ingrediënten zijn afgestemd op de voedingsbehoefte en benaderen het natuurlijke voedingspatroon.

Met Care+ Konijn heeft u absoluut het beste voor uw konijn in handen.

Gebruiksaanwijzing

Care+ wordt direct geaccepteerd. Het is echter zeer belangrijk om geleidelijk naar een nieuw voer over te schakelen. De eerste dagen kunt u Care+ dan ook het beste mengen met het oude voer. De aanbevolen hoeveelheid Care+ per dag is afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw konijn: Klein/Mini Pooltje & Nederlandse Dwerg ca. 60g, Nederlandse Dwerghangoor ca. 85g, Rex ca. 115g, Franse hangoor, Vlaamse Reus & Belgische Haas 170-450g, Engelse Reus 340-450g bij voorkeur te verdelen over 2 voedingen. Geef iedere dag schoon en fris drinkwater en zorg ervoor dat het konijn onbeperkt hooi ter beschikking heeft!

BewarenBewaren

Bewaren

Specificaties
Inhoud: 10 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Konijn
Beaphar Care+ Konijn 10 kg
Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
Nicole L. 01 December 2017

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.