Beaphar Care+ Dwerghamster 250 gram
Care+ Dwerghamster 250 gram €2,49 €2,99

Care+ Dwerghamster 250 gram

€2,99 €2,49
Op voorraad
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,-
  • Gratis verzending naar België vanaf €45,-
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 16 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Informatie

Beaphar Care+ Dwerghamster 250 gram

Care+ Dwerghamstervoer is een alles in één brok voor uw Dwerghamster. Deze brok bevat alles wat uw Dwerghamster nodig heeft en geeft selectief eetgedrag geen kans. Uw Dwerghamster krijgt alles binnen wat hij nodig heeft dankzij de Care+ Dwerghamster brok.

Care+ Dwerghamstervoer is een alles in één brok voor uw Dwerghamster. Deze brok bevat alles wat uw Dwerghamster nodig heeft en geeft selectief eetgedrag geen kans. Uw Dwerghamster krijgt alles binnen wat hij nodig heeft dankzij de Care+ Dwerghamster brok.

Dwerghamsters zijn dol op zaden, grassen en kruiden.Aan de geur van de voeding is dan ook te merken dat er veel smakelijke kruiden zijn toegevoegd. Omdat hamsters ook vaak slakjes, torretjes en andere insecten eten is aan Care+ dierlijke eiwit toegevoegd. Met een relatief hoog vetgehalte wordt in de hoge energiebehoefte van deze kleine dieren voorzien. De hamsterbrokjes zijn zo ontwikkeld dat ze niet scherp zijn om te voorkomen dat de wangzakken van de diertjes beschadigen.

Care+ Dwerghamster is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding. De voeding is geëxtrudeerd zodat de voedingstoffen makkelijk verteerd worden. Erg lekker en gezond. Care+ is een smaakvolle en volledig uitgebalanceerde voeding. De voeding is geëxtrudeerd zodat de eiwitten licht verteerbaar zijn. Ieder brokje is gelijk van samenstelling, dit voorkomt voedingstekorten en restjes.

Bevat Omega 6/Omega 3 onverzadigd vetzuur om vetzucht en vetafzetting tegen te gaan.
Het MSM Cell Protection System beschermt de lichaamscellen van uw hamster tegen slechte invloeden van buitenaf. Doordat de brokjes knapperig zijn blijft het gebit ook in goede staat.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Care+ Dwerghamster

Voedingsadvies: Care+ wordt direct geaccepteerd. Het is echter zeer belangrijk om geleidelijk naar een nieuw voer over te schakelen. De eerste dagen kunt u Care+ dan ook het beste mengen met het oude voer. Een dwerghamster eet gemiddeld ongeveer 5-15g Care+ per dag. Geef voer bij voorkeur in de avond. Geef iedere dag schoon en fris drinkwater!

De 250 gram verpakking is goed voor minimaal 16 porties (dagen) voer voor 1 dwerghamster.

Voedingsadvies Beaphar Care+ Dwerghamster

Care+ wordt direct geaccepteerd. Het is echter belangrijk om geleidelijk naar een nieuw voer over te schakelen. De eerste dagen kunt u Care+ dan ook het beste mengen met het oude voer. Een dwerghamster eet gemiddeld ongeveer 5-15gr Care+ per dag, Geef voer bij voorkeur in de avond. Geef iedere daf schoon en fris drinkwater.

 

Beaphar Care+ knaagdier voer, muis, hamster, gerbil, rat, cavia, konijn, chinchilla

Bewaren

Specificaties
Inhoud: 250 gram
Samenstelling: Granen, plantaardige bijproducten (Yucca schidigera 0,1%, Echinacea 0,03%, groene thee extract 0,004%, FOS 0,01%), zaden, vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte 5%), groenten, mineralen, vis en -bijproducten, gist (MOS 0,1%), algen (Spirulina 0,01%)
Analyse: Ruw eiwit 21%, Ruwe celstof 9%, Ruw vet 4,5%, Ruwe as 5,1%, Ca 0,92%, K 0,94%, P 0,55%, S 0,009%, Na 0,18%, Omega 3 0,41%, Mg 0,19%, Omega 6 0,84%, Energiewaarde 2900Kcal/kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster
Beaphar Care+ Dwerghamster 250 gram
Reviews
8.5 / 10
(4)
6 / 10
Elsje de Visser 05 Augustus 2018

Ik meng de brokjes samen met ook nog andere brokjes van een ander merk met haar normale dwerghamstervoer..maar ze eet alle brokjes pas als haar normale voer op is...dat vindt ze kennelijk toch lekkerder

8 / 10
G.B 04 Maart 2018

Het duurde evenvoordat onze hamster dit wilde eten. Hij vind het nu lekker, maar eet de groene brokjes niet.

10 / 10
Mariska M. 30 Oktober 2017

Ik ben erg tevreden met dit voer. Mijn rusje doet het er erg goed op. Ik raad het dan ook zeker aan aan anderen.

10 / 10
Mandy 25 Augustus 2016

Ik geef mijn Dwerghamster sinds een poosje Beaphar Care+ Dwerghamster en het bevalt goed. De hamsters eten alles op, wat met de mengeling niet zo was. De Care+ Dwerghamster ruikt ook erg lekker. De levering was super goed en snel en de prijs is top!

Combideals
+ Hamstervoerbakje
Maand voorraad Care+ Dwerghamster 250 gram
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »