Bach Bloesem Rescue Druppels 10 ml voor dieren
Bloesem Rescue Druppels 10 ml voor dieren €12,95

Bloesem Rescue Druppels 10 ml voor dieren

€12,95
Niet op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
Productomschrijving

Bach Bloesem Rescue Druppels 10 ml

Bach Bloesem Rescue Druppels brengt knaagdieren tot rust.

Situaties die spanning en stress met zich meebrengen, bijvoorbeeld als huisdieren hevig schrikken of in paniek raken. Het helpt het dier rustig te blijven in moeilijke situaties, terwijl het dier wel alert blijft. Bach Rescue helpt bij ziekte, na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster, maar Rescue wordt ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden.

Bach Rescue is een 100% natuurlijke antistress remedie die snel verlichting geeft in noodsituaties die spanning en stress met zich meebrengen, bijvoorbeeld als huisdieren hevig schrikken of in paniek raken. Het helpt het dier rustig te blijven in moeilijke situaties, terwijl het dier wel alert blijft. Bach Rescue helpt bij ziekte, na een operatieof voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster, maar Rescue wordt ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden. Echter, als de onrust voorbij is, is het voor de langere termijn beter om een individuele mix van Bach Flower Remedies voor het dier te maken. Het systeem van de 38 verschillende Bach Flower Remedies zorgt dan voor het aanpakken van de diepere oorzaken van de onevenwichtigheden.

  • Kent geen bijwerkingen
  • Is niet verslavend
  • Belemmert de werking van andere geneesmiddelen niet


Gebruiksaanwijzing en dosering

Bach Bloesem Rescue druppels zijn eenvoudig in gebruik en kan op diverse manieren worden toegediend (in de bek/ op de neus/ poten, klauwen of oren/ aan het drinkwater toe te voegen of door het voer van de dieren mengen)

De remedies toevoegen aan het drinkwater of mengen door het voer van de dieren. De dosering is vier druppels per dag. Grotere dieren, zoals paarden, tien van Bach Rescue in hun drinkwater of voer. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de remedies dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval een mengflesje gebruiken. Dit doet u door vier druppels toe te voegen aan een 30 ml. mengflesje gevuld met bronwater. Hiervan minimaal vier keer per dag vier druppels. De dosering uit een mengflesje is hetzelfde voor grote en kleine dieren.

De dosering uit het mengflesje kan op verschillende manieren worden toegediend, bijvoorbeeld:

  • Direct in de mond of bek
  • Op de neus druppelen, zodat het dier het eraf likt
  • De dosering op poten, klauwen of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen


Samenstelling

Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum.

Bewaren

Specificaties
Inhoud: 10 ml
Samenstelling: -
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bach Bloesem Rescue Druppels 10 ml voor dieren
Reviews
10 / 10
(1)
10 / 10
Eline 18 November 2015

Heel goed product! Ik geef altijd aan paar druppeltjes voordat ik met mijn Cavia\'s op reis ga naar bijvoorbeeld de dierenarts en ook met oud en nieuw zijn deze druppels zeker een aanrader.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »