Trixie Rock Tree trunk 15 cm
Rock Tree trunk 15 cm €6,99

Rock Tree trunk 15 cm

€6,99
In stock
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Product description

Rock Tree trunk 15 cm

A Rock Tree Trunk made of synthetic resin. Nested and easy to clean! The Rock Tree trunk is a special eye-catcher in the natural rodent enclosure. Small rodents can climb over it and hide under it. An ideal play and sleeping place for small rodents!

Natural look
Easy to clean
Rod-proof

Synthetic resin is similar to plastic but much harder. It is really very hard material. Rodents do not like to gnaw at this material and therefore leave it alone. This makes Polystyrene rodent proof.

TIP! Polystyrene is best only with lukewarm water. be cleaned.

rock tree houses for rodents

Specifications
Materiaal: -
Afmetingen: -
Diameter: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Trixie Rock Tree trunk 15 cm
Reviews
7 / 10
(2)
6 / 10
Lotte 01 July 2018

De boomstam is inderdaad iets kleiner dan 15cm, maar dit vind ik zelf geen probleem. Wat ik wel vervelend vind, is dat degene die ik ontving er heel anders uitziet dan op de foto. Op de foto ziet het er echt uit als een boomstam, terwijl die van mij geverfd is in zwart/grijstinten. Hierdoor ziet het er niet realistisch uit. Wel is het van goede kwaliteit en leuk voor de dwerghamsters.

8 / 10
E 01 April 2018

Ziet er levensecht uit en biedt vele mogelijkheden. Hij was alleen iets kleiner dan de 15 cm, dat vond ik in eerste instantie jammer maar nu vind ik dat eigenlijk wel fijn want daardoor neemt ie minder ruimte in beslag. Mn dwerghamstertje vindt m in ieder geval geweldig. Ook lekker makkelijk schoon te maken.

Combideals
Bos Mos Pakket
Bos Mos Pakket
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »