Trixie Cushion 16 cm
Cushion 16 cm €2,95

Cushion 16 cm

€2,95
In stock
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Product description

Trixie Cushion 16 cm

This wonderful cushion provides a soft sleeping place for your little rodent. The basket has a nylon / sheepskin look with polyester upholstery and wonderfully soft polyester fleece filling.

Specifications
Materiaal: -
Afmetingen: -
Geschikt voor: -
Trixie Cushion 16 cm
Reviews
8.8 / 10
(5)
8 / 10
Tamara 02 July 2020

Het is een leuk kussentje wat je ook om kunt draaien. Het is lekker zacht en comfortabel. Alleen onze dwerghamster gaat er niet in maar onder liggen.

6 / 10
Marijke Smolders 06 January 2019

Knus en warm, m'n hamstertje ligt er graag in. Alleen verschuift het wel gemakkelijk als ie eruit kruipt... Wat een beetje gevaarlijk wordt als het naar de rand schuift 's nachts en hij er de volgende keer terug in wil. Beetje bang dat ie dan zo naar beneden valt. Jammer dat het niet wat zwaarder weegt of een antislipbodem heeft, dan bleef het mooi op z'n plaats. Misschien een ideetje ter verbetering?

10 / 10
Dionne 01 December 2018

Beestje gaat erin! En het werkt dus

10 / 10
Richard B. 01 February 2018

Top artikel . Onze hamster wou het gelijk al in zijn huisje hebben en slaapt der nu aldoor in . Is onze tweede daar Theo onze vorige hamster vorige week is overleden na 2 jaar en 1 maand . Heerlijk rustig tijdens het slapen in zijn heerlijk bedje . Daar hebben wij hem dus ook mee begraven Aangezien dit bedje echt super voor hem was en is voor onze huidige hamster Simoontje .

Beste koop ooit als je mij vraagt .

10 / 10
Lisanne 19 October 2017

Het kussen valt hier heel goed in de smaak! Het is echt lekker zacht en mijn cavia's liggen er het liefste allemaal tegelijk in, dus ik moet er denk ik nog maar een paar bij kopen!

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »