Trixie Playground Janne 26 cm
Playground Janne 26 cm €12,99 €14,99

Playground Janne 26 cm

€14,99 €12,99
In stock
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Have a question?

Have a question?

Have a question about this product? Please feel free to contact us, we will be happy to help you!

Product description

Trixie Playground Janne for small rodents

Play, climb and discover! The perfect playground for your small rodent. With the Trixie Playground Janne, your Mouse, Hamster or Gerbil will never be bored for another minute! The playground can easily be hung in the enclosure and the fun can begin. The playground is equipped with a sleeping house, a climbing rope, suspension bridge and stairs.

Made from untreated bark wood
To hang in the cage
Challenge for little climbers

Save

Specifications
Dimensions (approx): 26 x 22 cm
Openings (approx): -
Material: Wood
Open Bottom: Yes
Suitable for: Rodents, mouse, hamster
Particularities: We attach great importance to the health of your animal. That is why our products consist of softwood species without resin channels. Resin is toxic to animals. The types of wood we use do not produce resin and are also dried for a long time.
Trixie Playground Janne 26 cm
Reviews
9.6 / 10
(9)
8 / 10
Selena 06 July 2022

Ik heb dit product vaker voor mijn muizen. Ze zijn dol op klimmen en verbouw het hele ding altijd. Ik gebruik vooral het plateautje met huisje, de rest niet (of voor iets anders)Je kunt er ook een hangmatje onder hangen of een paar holle boomstammen met gaten onder schroeven (onder het ronde gat) die ze als ladder kunnen gebruiken. Vaak is het wel kapot of incompleet bij aankomst. Ik neem dat op de koop toe want repareer het zelf gemakkelijk .

  • + Leuke basis om iets leuks van te maken
  • - Kapot en/of incompleet bij levering

10 / 10
Patries 11 May 2022

Het is een heel leuk plateau, maar ik vind de kettingen om op te hangen fragiel en blijven niet makkelijk in het open oogje zitten. De ladder er onder zit ook bevestigd aan een open oogjes. Na wat aanpassingen en veiliger maken ben ik er tevreden mee.

  • + Ziet er mooi uit.
  • - Open oogjes, niet makkelijk te bevestigen schiet snel los

10 / 10
Cecilia 30 July 2021

Zo blij dat is deze besteld heb. Je kunt hem helemaal aanpassen zoals je zelf wilt. Ben benieuwd of onze gerbils het net zo leuk gaan vinden als wij.

10 / 10
Tineke 01 November 2018

De ophanghaakjes heb ik vervangen door oogjes omdat de bevestigingen steeds loslieten, omdat ik het bevestigd heb aan het deksel van gaas boven het aquarium waar hij in woont en dat deksel haal ik er dagelijks vanaf om hem van eten en drinken te voorzien en dat was dus niet erg handig, maar de dwerghamster is enthousiast aan het klimmen, springen en slapen met dit leuke speeltuintje...zo te zien is hij er erg blij mee en daar kocht ik het ook voor!

10 / 10
Anouk 01 October 2018

Mijn hamster klimt er graag in. Ze was er meteen al erg blij mee.

10 / 10
Meteoschoonebeek 23 February 2018

Erg leuk in de gerbil verblijf

10 / 10
Tim 05 June 2016

Heel leuk speel ding voor dwerghamsters, die van ons vinden deze erg leuk!

8 / 10
Melissa 20 March 2016

De muizen vinden hem supergeweldig! Alleen jammer dat de lijm die erbij zat om het trapje aan de zijkant te maken al was opgedroogd. En dat het trapje niet helemaal paste. Maar dat hoeft er niet in. Ze gebruiken de loopbrug en het touw om erop te komen.

10 / 10
Tamara 21 October 2015

Geweldig leuk speel plateau Ik heb deze voor mijn dwerghamster gekocht. Het huisje dat erop staat is wel klein, maar het hele plateau wordt hier goed gebruikt. Er zijn maar weinig leuke plateaus vind ik. De liane kwam ik per toeval tegen en ook de prijs is zeer goed. Jammer genoeg is mijn kooi te klein, anders had ik er graag twee in gedaan.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »