Trixie Hammock Plush Hamster
Hammock Plush Hamster €5,99

Hammock Plush Hamster

€5,99
In stock
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Have a question?

Have a question?

Have a question about this product? Please feel free to contact us, we will be happy to help you!

Product description

Hammock Plush Hamster

This hammock to cuddle. Soft and cute!

The hammock is made of soft plush material and is filled with wonderfully soft and warm sheepskin. Not only wonderfully soft, but also beautiful to look at. The cheerful hamster look makes for a real eye-catcher in the hamster house. Your Hamster will not want to leave this cozy sleeping place.

Made of plush/sheepskin look
Nice and warm, soft and cozy
The hammock can be washed at 30 degrees.

User manual Hammock Plush Hamster

For mice, the hammock may be hung higher in the enclosure. Mice are good climbers who like to sleep at the top of the enclosure. Make sure that any fall is always broken.

For Dwarf hamsters and hamsters, the hammock should be hung a little lower, these animals cannot climb very well and do not see depth. The exception to this is the Chinese Dwarf Hamster, which can climb better.

save

Specifications
Material: Plush, sheepskin
Dimensions (approx): 11 × 14 cm
Diameter (approx): ø 11 cm
Suitable for: Rodents, Mouse, Dwarf Hamster
Particularities: Offer under supervision
Trixie Hammock Plush Hamster
Rodent packages
Reviews
9.8 / 10
(8)
10 / 10
Erik 01 May 2020

super leuk

10 / 10
Tanja 03 October 2019

Deze Hangmat Knuffel Hamster is echt een must voor mijn hamster Sterre want ze is er helemaal mee in haar sas. Ze doet lekker haar dutje erin en kan er ook lekker warm in slapen. De knuffel zelf ziet er ook heel schattig en vrolijk uit in haar kooi. Echt een aanrader wanneer je toch iets leuks en grappigs voor je hamster in de kooi wilt kopen.

8 / 10
Lidewijde 03 March 2019

Onze hamster vindt deze hamster slaapzak heel leuk. Maar niet om in te slapen. Hij gaat er het liefst inzitten om zijn groenvoer in op te peuzelen.

10 / 10
Elke 24 May 2017

Een hele mooie hangmat! Dit was mijn hamster zijn eerste hangmat en hij is er niet meer uit weg te krijgen! Voortaan doet hij zijn dutjes nu daar.

10 / 10
henk 28 December 2016

superbetrouwbare bestelling en zo goedkoop ik dacht het is wel bij bol.com maar nee hoor ook niet bij andere winkels toppie

10 / 10
Jildau Kluter 22 July 2016

Super leuk en super schattig voor in de kooi. Mijn goudhamster ligt er graag in :) Ook echt een pluspunt dat je het kan uitwassen!

10 / 10
Pauline 05 June 2016

Wat een super leuke hangmat! Ik zag m en heb m meteen besteld en had m de volgende dag al in huis. Mijn dwerghamster wist niet wat hij zag... dit was zijn eerste hangmat. De eerste keer wist hij niet wat hij ermee moest, maar nu slaapt hij er echt in.

10 / 10
Marloes 23 October 2015

Super schattig hangmatje. Ik heb deze voor mijn dwergje gekovht, hij slaapt er ook echt in, zo lieff Ik vind het heel fijn dat dit hangmatje kan worden gewassen, dat is wel zo fris. Daarnaast is ie makkelijk te bevestigen en ziet er mooi uit in de kooi.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »