Trixie Rodent Wheel Running wheel 28 cm
Rodent Wheel Running wheel 28 cm €15,95 €16,99

Rodent Wheel Running wheel 28 cm

€16,99 €15,95
Out of stock
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
Product description

Trixie Rodent Wheel Running wheel 28 cm

Gnaw-resistant for the real rodents among the rodents!

The Rodent Wheel from Trixie is made of hard metal. The metal of the wheel is powder coated. With powder-coated metal, a powder layer is applied and cured in an oven. This makes the running wheel particularly gnaw-resistant and the coating cannot simply be gnawed off. The wheel is particularly suitable for real rodents, such as, Gerbils & Degoes.

Pros Trixie Rodent Wheel Running wheel 17 cm

Made of metal which makes it 100% gnaw resistant and easy to clean
Fairly smooth despite there is no ball bearing
Tread consisting of fine mesh where the legs or nails cannot get caught
Powder coated for extra strength
Great for real rodents who gnaw everything

Cons Trixie Rodent Wheel Running wheel 17 cm

No ball bearing
━ Running wheel is less quiet
Not suitable for group animals that want to run together
Loop This running wheel is made of bendable metal. The running wheels are therefore often not perfectly formed, but can easily be bent into the correct shape.

running wheels for rodents such as mouse, dwarf hamster, hamster, gerbil, rat, chinchilla, degu

Specifications
Diameter: ø 28 cm
Afmetingen: 31 x 16,5 x 33 cm (lxbxh)
Materiaal: metal
Geschikt voor: Rodents, hamsters, gerbils, degu
Trixie Rodent Wheel Running wheel 28 cm
Reviews
8 / 10
(6)
6 / 10
Jurgen 01 September 2019

Het looprad is gelukkig degoe proof, wordt niet opgegeten wat met houten loopraden wel het geval is. Jammer dat het wiebelig is maar ik heb dat opgelost door het onderstel op een stenen tegeltje te lijmen. De coating is ook niet geweldig want het metaal gaat roesten nadat er aan geknaagd is. De degoes zijn er wel blij mee!

10 / 10
Regina 01 July 2019

Mooi, stevig en groot rad. Perfect voor mijn eekhoorn. Ze vind het echt geweldig. Maakt wel wat kabaal soms, maar is niet super hinderlijk. Ik denk dat ze ook gewoon wat te ruw speelt er mee. Ze doet alsof ze energie moet genereren voor mijn huis door zo kei hard te rennen in dat ding.

6 / 10
W.E. 03 January 2019

Super looprad je moet alleen de ophang pinnetjes even met silicone insmeren dan piept hij niet meer.

10 / 10
Magali 01 May 2018

Heel tevreden

6 / 10
Rien 14 February 2018

Onze degoes vinden dit radje geweldig en wij zijn ook erg blij dat we eindelijk een radje hebben dat ze niet opeten. Echter wordt dit radje verkocht met de belofte dat door de standaard de dieren niet vast kunnen komen te zitten. Dit blijkt niet te kloppen voor onze beesten. Als ze met zijn drieën tegelijk willen rennen, is het al meerdere malen voor gekomen dat één zich vasthoud aan het radje en vast komt te zitten tussen de spijlen en de standaard bovenin. Ze komen tot nu toe wel los na een paar seconden en lijken geen pijn te ondervinden van hun beknelling al zijn ze even van slag. Ook vind ik het heel naar om dit te aanschouwen. Ik heb zelf de beknelling gevoeld en dit valt mee qua druk. Toch is het lastig in te schatten hoe dit voor mijn degoes is en zeker als ze een keer met een gevoelig lichaamsdeel ertussen komen, zoals hun kop of hun staart. Ik hoop dat ze dit vasthouden snel afleren en dat het tot die tijd bij alleen kleine ongelukjes blijft.

10 / 10
. 27 April 2014

We hebben dit rad voor dierendag voor onze Degoes gekocht. Het is niet makkelijke een goed loopradje voor ze te vinden die ze niet meteen opeten. Dit radje is echt ideaal, het is knaagvast, veilig en erg makkelijk schoon te houden. Ik ben blij dat we dit radje hebben besteld en is zeker een aanrader voor Degoes!

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »