Elmato Rodent Paradise Luxury 100 cm
Rodent Paradise Luxury 100 cm €139,95 €149,95

Rodent Paradise Luxury 100 cm

€149,95 €139,95
Out of stock
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
Product description

Elmato Rodent Paradise Luxury 100 cm

An absolute Paradise for your rodent. The enclosure is no less than 100 cm and fully equipped for a Mouse or Hamster! The accommodation is therefore delivered fully furnished. Made of Plywood Wood, the interior is made of coated wood. The lid closes well and provides good ventilation thanks to the mesh. At the front you can admire your rodent through the plexiglass.

Including furnishings as shown in the photo
Made of untreated bare wood
With plexiglass on the front

Specifications
Tralie Afstand: -
Afmetingen: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Elmato Rodent Paradise Luxury 100 cm
Reviews
9.3 / 10
(3)
10 / 10
Marleen 13 May 2020

Hele mooie, ruime kooi voor mijn Syrtje. Deksel zit bij mij vast met schroeven, hierdoor kan mijn Syrtje niet zomaar ontsnappen. Wat erg fijn is!
Het enige wat ik jammer vind is dat een loopwiel van 29 cm net niet op het plateau past omdat de deksel dan niet meer dicht kan, hierdoor moet ik het loopwiel op de bodem zetten en kan ik minder graafruimte creeëren.

Maar verder echt een top verblijf! Zeker 5 sterren waard!!

10 / 10
nina cziechy 16 January 2020

Mooie grote bak, alles zit na een jaar nog steeds netjes in elkaar. Hout ziet er nog prima uit zelfs na een paar keer grondig schoonmaken. Het enige wat het hout heeft kunnen aantasten zijn de tanden van mijn hamster die nog steeds hoopvol is dat hij er ooit doorheen gaat komen... :P Deksel zat er los bij, wij hebben deze door middel van scharnieren op de kooi bevestigd. Nog steeds heel tevreden met deze bak :D het enige nadeel is dat mijn hamster denk dat omdat hij als een vorst leeft, hij er ook 1 is.

8 / 10
Maaike 03 December 2018

Mooi en groot paradijs voor mijn hamster. De kooi is goed stevig en netjes afgewerkt. Jammer dat de deksel los op de kooi ligt en je deze niet vast kan maken.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »